Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

verbal 

všechny recenze uživatele

Vkusných, vtipných a zábavných amerických komedií je jako kulturních a pracovitých cigošů. Takže když už se jednou za menstruační cyklus vyžrané šedesátileté matróny Sandry Čonkové nějaká objeví, určitě to hned není záhodno globalizovat po vzoru zkurvených sluníčkářů, a jeden může leda tak s dokonale suchým xichtem Argonauta Bejtmena opatrně pokývat hlavou a uznale zamručet. Tahle rozhodně neparazituje na sociálních dávkách, nekrade vše, na čem drží magnet či na čem lze v Oktávii přehrát cédéčka a nedělá sousedům ze života smradlavou, uřvanou a zabordelenou noční můru. Solidně sarkastický, vcelku originální a tumorný scénář, který se drží daleko od obvyklých fekálů a mongoloidních trapáren, dobře vybraní, přirození a sympatičtí herci, co netrpí zánětem trojklaného nervu, a kulantní výprava a režie z toho udělaly překvapivou výjimku, kvůli které se sice člověk nezačne hned merkelovsky asimilovat, nicméně alespoň na chvíli přestane intenzivně přemýšlet o plošné deratizaci. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná thrillerová komédia, v ktorej sa niekoľko scénok vážne vydarilo. Problém vidím hlavne v hercoch, často mi ich humor prišiel neprirodzený a pomerne silený, čo potom vyznievalo len do trápnosti. Na druhú stranu aspoň sa tu stále niečo dialo a dejová linka ma tak nenechala ani chvíľu vydýchnuť. Jednoduché, trápne, ale aj napriek tomu pomerne funkčné. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka je miestami groteskná, ale zároveň režisér nešiel dostatočne hlboko, aby z témy vyťažil maximum absurdností. Film sa proste podaril. Možno je ale škoda, že si ho Jonathan M. Goldstein a John Francis Daley tiež sami nenapísali. Pretože scenár bol, vedľa extrémne dobrého obsadenia, sexy hudby a zaujímavej réžie to najslabšie. A to napriek tomu, že sa snímka celkovo skutočne podarila. V hlavných úlohách je sympatická dvojica Rachel McAdams a Jason Bateman. Hlavnou hviezdou filmu Nočná hra je ale bezpochyby postava policajta Garyho, Maxovho podivného suseda. Celý ansámbel z Nočnej hry hrá dobre, ale je to práve Gary, ktorý si snímku doslova privlastní. Jeho (hoci malá, ale nesmierne zaujímavá) postava je tak skvele delimitovaná a zahraná, že by si zaslúžila vlastný film. Ale zaujímavé postavy sú aj ostatní účastníci piatkového herného večera. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemne prekvapenie. Už dávno som sa v kine tak často nesmial nahlas. Game Night je po dlhšej dobe výživnou komédiou, ktorá dokáže pobaviť, prekvapiť a s jej hrdinami sa budete cítiť fajn. Sem tam sa samozrejme strieľa slepými nábojmi a niektoré scény zďaleka nevyužívajú naplno svoj potenciál. Väčšinou však dolovanie humoru vychádza veľmi zábavne. Nejde síce o žiadnu žánrovú lahôdku, ale ako svižná jednohubka to chutí prekvapivo dobre.7/10 ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Gangesterská komedie se sympatickým ústředním párem mě zaujala už svým filmovým plakátem. Škoda, že tam nebylo víc scén s tím psem, ale zase těch pár bylo vytěžených na maximum. Moc se mi líbila myšlenka společných herních večerů, na kterých se pravidelně schází parta přátel a které se jednou zvrhnou v hru o život. Ač jsem zvraty očekávala, stejně mě překvapily. Kéž by bylo víc takových komedií. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)
  • V úvodní scéně filmu můžeme vidět různé deskové hry, včetně „Lodní bitvy“, na kterou je později ve filmu reference. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama