Reklama

Reklama

Polaroid

  • Norsko Polaroid
Trailer 2

Obsahy(1)

Bird (Kathryn Prescott) pracuje ve starožitnictví, kde dostane od kamaráda Tylera (Davi Santos) historický polaroid, který sehnal v garážovém výprodeji. Je vášnivou fotografkou, a tak udělá pár snímků přátel. Když ale po sobě umřou hned dva kamarádi z fotky, Tyler a Avery (Katie Stevens), začne Bird zjišťovat, že se ve městě kdysi stala křivda a hlavní roli v tom měl onen Polaroid! Jenže to netuší, že se na fotografii dostala i ona! (Rodriguez)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

A.Fish 

všechny recenze uživatele

Super námět který je ve výsledku plný nesmyslů, které jsou pro tento žánr tak typické. V nemocnici není po ruce žádná sestra, na policejní stanici nikdo nehlídá cely a nakonec se tři puberťáci vloupou do školy jako by se nechumelilo. Ale i tak se film dá sledovat od začátku do konce, protože celkem funguje. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Polaroid" bude nakoniec prekvapivo funkčnejší film, než som si najprv myslel. Ale aby som povedal pravdu, tak sú tu aspekty, ktoré zase vôbec nezvláda. Nemyslím si, že to funguje ako veľmi silný a vysoko strašidelný film. Reálne by som to ohodnotil skôr ako 88 minút dlhú epizódu "Are You Afraid Of The Dark?". No priznávam, že ma to celkom zaujalo a bol som zvedavý kam sa to na konci vyvinie. Postavy sú okey, no poznáme ich už aj s iných filmov. Skupinka tínedžerov, ktorí potrebujú bojovať s prekliatym objektom, čo je v tomto prípade polaroid. Tento rok sme to už videli aj v inom horore a konkrétne "Scary Stories To Tell In The Dark". Tieto postavy však majú ešte menšiu dávku charakteru. Vieme kto umrie, vieme kto prežije, a ku koncu som už bol schopný aj uhádnuť ako sa nakoniec proti tomu démonovi reálne brániť. Ale na druhú stranu to je aspoň dobre vysvetlené. Dokonca poviem, že film má v sebe pár dobrých prekvapení. Na malý moment som totiž niečomu aj uveril, keď sa potom dozvieme úplne inú story, ktorá však dáva oveľa väčší zmysel. Takže rozhodne tu sú určité elementy, ktoré fungovali. Priznávam, že som si to užil viac, než som si myslel, že si to užijem. Vyzeralo to na klišé film, no nakoniec to vie aspoň so svojim konceptom pracovať. Som rád, že nie sú na veci jednoduché riešenia a idea toho, čo sa reálne stane, keď spálite fotku je dosť dobrá. Uznávam. Nápady tam sú, využité sú celkom obstojne, no rozhodne platí, že to nie je veľmi strašidelné. Aspoň ja si to viem predstaviť strašidelnejšie. Ale napriek tomu je to celkom funkčné, takže film ako hororový divák môžem aj celkom odporúčať. Rozhodne má svoje dobré momentky. Hodnotenie: B- ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Doterajšiemu chladnému prijatiu tohto snímku sa ani nečudujem, pretože neprináša ani nič originálne, ani nič zaujímavé. Našťastie som viac ako priemer ani nečakal. Úvodná vražda síce malú pozornosť vzbudiť dokáže, ale potom nasleduje už len jedno klišé za druhým, ktoré zaujme iba decká, čo videli tak 2 horory v živote. Skupina teenagerov, prekliaty foťák patriaci zabijakovi v minulosti, takže vraždiaci duch, následné obete a pátranie hlavných postáv po minulosti. Ešte sa tam aj úplne zbytočne rozoberá detstvo hlavnej hrdinky, ktoré s dejom nemá vôbec nič spoločné. Ľakačka vyšla asi jedna (maximálne), krv žiadna, vraždy poväčšine mimo kameru, debilné chovanie postáv (jasné, ty si nás odfotila, tak je to všetko tvoja vina), a v podstate plagiát čerpajúci najmä z Ring, kde sa režisér nepokúsil ani o žiadne prekvapenie. Vďaka sympatickým postavám, občasnej dostatočnej akčnosti, peknému duchovi a celkom slušnej hudbe to našťastie nie je až taký prúser ako povedzme minuloročný Slender Man. ()

kery- 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh je v rámci kategorie silnější nadprůměr. Mladí herci s dobře napsanými postavami, dobrá kamera, příjemné prostředí - to zde dokonale funguje a působí to velice originálně. Film mohl úplně v klidu mířit až do červených čísel, ale někdo si řekl, že ho musí srazit několika hloupými momenty, tou přílišnou snahou o "wow" efekt a dementní potřebou tvůrců nám vše ukazovat. Kdyby "to" nebylo vidět, fungovalo by to mnohem lépe, a ještě by se ušetřili nějaké prachy. Dal bych i 4, ale ta Slendermanovská pachuť mi to zkrátka nedovolí a ještě musím přemýšlet nad tím, zda i ty 3 nejsou moc. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Stejně nudně natočené, jako nová dětská hra. Klevberg nemá svůj vlastní pohled na věc, prostě typický řemeslník, který odvede tu práci, za kterou byl zaplacený, ale nic na víc. Vypadá to pěkně, hlavní herečka je sympatická a rychle to uteče. Na nedělní večer to ušlo, jen kdyby ten duch při zabíjení nehekal jak vyžilá kurva.50%. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Původně měl být film uveden v létě 25. srpna 2017, ale nakonec byl přesunut na 1. prosince 2017. Společnost Dimension Films se pak rozhodla pro datum premiéry v době Dne díkůvzdání a film vyšel 22. listopadu 2017. Nakonec tři týdny před premiérou společnost Lantern Entertainment (dříve známá jako The Weinstein Company / Dimension Films) film odložila na neurčito kvůli skandálu Harveyho Weinsteina. Film nakonec vyšel v roce 2019. (LUKICKK)
  • Natáčelo se v Kanadě (Dartmouth a Halifax), Austrálii (Rushworth) a USA (Los Angeles). (LUKICKK)

Reklama

Reklama