Reklama

Reklama

Yeti: Ledové dobrodružství

  • USA Smallfoot (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animovaný dobrodružný film pro diváky všech věkových kategorií. Je opakem legendy o yetim, protože v našem filmu mladý bystrý yeti Migo objevuje svět pidinožek = lidí (yeti s malou nohou). Veselý příběh o přátelství, odvaze a radosti z objevování nových věcí. (Vertical Entertainment)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (125)

campix 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde je žánrově všechno na svém místě a nemůžete říct vyloženě křivého slova, jenže i tak to úplně nestačí. Yeti je naprosto průměrným animákem, ale to mu neubírá nic na své zábavnosti. Prostě příjemně strávený čas, který Vám ale bohužel zase tolik nedá a nemyslím si, že si budu něco z filmu s větším časovým odstupem pamatovat. Co se týče děje, tak pro děti ideální, určité ponaučení tam je, i když docela násilně vloženo a někdo by mohl říct, že je Yeti čistým kalkulem. Asi tomu tak může být, ale nijak mě to nepohoršuje. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá pro každý animák, kde hlavními hrdiny nejsou zvířátka, která zatěžkána tvrdou ranou osudu svého štěstí dojdou…..i když tihle dvounozí hominidé jsou tak taky tak trochu zvířátka, takže…. Po všech směrech tuctový počin, který má k efektu střetnutí s Yettim daleko, asi jako má současná poloha k Himalájím. Určitě nezatracuji, ale punk je jinde. ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Natočme totalitný režim v animáku aby sme naučili deti, že klamať a ovládať druhých je zlé. Dajme tam pár absurdných, nevydarených, infantilných vtípkov. Na koniec dajme dojáčik. Ouu a nesmieme zabudnúť unudiť potencionálnych starších divákov, ktorí sú nútení pozerať sa s mladšími. P.S. - Časť odhalenia hory jediným ako tak svetlým momentom. Dabing je neskutočný grc... Až na Heribana. Toho som žral aj s navijákom ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Ach má láska! Ano, mluvím o své dceři! Tady nebudu hodnotit ani tak film, jako hodnotu otcovské lásky a zážitku s dcerou prvně na pohádce v kině :) 3Déčko bylo úžasný! Sem tam nějaká hláška, sem tam nějakej efekt, sem tam nějaká jednoduchost, ovšem vše to přebil pohled na mojí krásnou princezničku v dvakrát větších brejlích než má hlavu, v dokonalým zaujetí a s plnou papulí brambůrek! Je to hrozný a vím, že to sem nepatří, ale já jsem v tu chvíli byl fakt hrdej fotr!!! A to je k nezaplacení!!! 100% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Vcelku nenápadný animák, který mi ale strašně sedl způsobem vyprávění. Překračování hranic, boření konvencí, lži v rámci vyššího "dobra", (...), to jsou všechno témata, která děti jen těžko pochopí, a přesto se je tvůrci rozhodli zpracovat, díky čemuž vznikl jeden z nejhodnotnějších animovaných filmů vůbec. A propos, nemyslím si, že by poselství přidusilo humor, jak tu někteří opakovaně zmiňují, já se bavila od začátku do konce (viz výborná narážka na mobilní hry). ()

Galerie (95)

Zajímavosti (5)

  • Křičící koza je založena na několika populárních videích na YouTube s kozami, které vydávaly netypické zvuky podobné křičení. (KGBelik)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)

Reklama

Reklama