Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 2
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (57)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Robin pro mě byl vždycky to přiteplalé nutné zlo, které se drželo Batmanova pláště, takže k Titans jsem byl trochu skeptický. O to víc měl ale tenhle teenagerský mix akce, fantasy a hororu dostal. Čekal jsem spíš něco na způsob marveláckého barevného blbnutí, ale tohle je temná jízda s brutální akcí, která klade velký důraz na charakteristiku postav, v čemž si nezadá s Daredevilem a spol.. Samozřejmě v některých dílech to občas zaskřípe, ale že vyjde všechno na první dobrou, to snad ani nikdo nečekal. Problém jsem neměl ani s herci, ale pokud si něco budu pamatovat, tak je to Nuclear family. Nechápu, že je nikdo nepoužil dřív. 80% a věřím, že po druhé řadě půjdu s hodnocením ještě výše. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Titans vycházejí z komixu, který vznikl už v roce 1964 a nejznámější postava je pomocník Batmana Robin. Další můžete znát mladší verzi Wonder woman a zbytek postav uvidíte v hraném seriálu poprvé. I když jsou akční scény celkem surové a drsné, tak je to spíše taková pohádka, kde celý proces převlékání do kostýmu a pobíhání někde po městě působí trochu uměle. První série určitě zaujme, má dobrý příběh, ale v té druhé se to celé trochu zaseklo a nejzajímavější bylo pouze to, v jakého superhrdinu se změní starší verze Robina. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle, kdy jsem sotva udržela oči od sebe, jsem byla mega zklamaná. Nicméně jsem vytrvala a dokoukala celou řadu. Až na pár momentů, kdy o něco šlo, je to děsně natažené a ufňukané. To, že se tam řežou hlava nehlava, ještě neznamená, že jde o temný seriál, spíše hloupý, překombinovaný a hlavně nelogický. Za mne velké zklamání, dvě pozemské hvězďulě za pěknou mimozemšťanku. ()

Bingos 

všechny recenze uživatele

Pár příběhových klišé tam je. Nemlátí sice do xichtu jako u Green Arrowa od CW (který to ze začátku taky dost příjemně napálil, ale pak šel celkem do průměru potažmo do hoven), ale některá zápletka mi tak trochu zaskřípala. Každopádně trumfy v rukou seriál má, je si jich vědom a se spoustou věcí se prostě nesere. Postavy fungují všechny (Raven vypadá trochu jak mladá Stevie shae a ve mně se chuť pustit si její porno pere s uvědomělým nutkáním nechat se vykastrovat), stejně jako chemie mezi nimi a to prosím pěkně u týmovky, která mívá v názvu "teen". Je to rozhodně svěží - furt je to teda teen, ale je to krvavě temnopřísně hororově teen. Druhá sérka mě asi nemine, ale co mě nemine určitě je chystaný Bažináč, protože ten by s tímhle nastoleným přístupem sakra mohl fungovat! ()

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

65% - Dobře rozjetému seriálu naprosto láme vaz stupidní a zkratkovité zakončení jak první (netradičně až s02e01) tak druhé série, kde si nejspíš scénáristé vzali volno a nechali to dopsat své šestileté děti. Nebýt toho, jedná se sice o klasický, lehce přihlouplý teen seriál, který ale dokáže překvapit dobrými nápady a slušnou akcí a má povětšinou sympatické hlavní postavy. Téma DC sidekicků je v seriálovém a filmovém poli ještě hodně neprobádané území, tak bych se klidně nebránil pokračování... ()

Galerie (574)

Zajímavosti (37)

  • V epizodě je zmíněno jméno Harveyho Denta, státního zástupce, který se po kyselinovém útoku mafií stane padouchem a kriminálním bossem Dvě tváře (Two-Face), jenž osud svých protivníků rozhoduje hodem mincí. (NiWi)
  • V epizodě se vůbec poprvé ve hrané podobě objeví z komiksů tzv. Nuclear family. (NiWi)
  • Natáčení první série započalo 15. listopadu a filmování probíhalo v Kanadě (Toronto). (fiLLthe3DD)

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama