Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honza Rambousek je svým způsobem sympatický podvodník, který je v podsvětí ceněný jako odborník na zámky, počítače, elektroniku a auta. Je to také nenapravitelný sukničkář, přesto ho ženy milují... Právě mu teče do bot, protože ho má v hrsti mafián Vytloukal kvůli velkým dluhům. Pokud Honza neukradne z galerie obraz Dívky v modrém, tak je s ním amen... Zachrání ho náhoda – do cesty se mu připlete jeho dvojník, středoškolský profesor Richard Prospal, pedant a slušňák k pohledání, a těm dvěma se zázračně změní život. Zatímco si Honza užívá v Richardově kůži doma i ve škole, Richard je pronásledován mafiány, protože mu nevěří, že není Honza. A když se jim do rukou dostane i Richardova dcera Natálka, tak mu nezbývá, než zapomenout na slušné vychování a najít způsob, jak vyzrát na mafiána a jeho gorily a dostat nejen obraz, ale i dceru do bezpečí. Kolotoč překvapivých komediálních situací se roztáčí... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (285)

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Sice už je filmový svět plný dvojčat, dvojníků a dvojrolí, tento film, jelikož je český, překvapil. Zápletka ničím nevybočuje ani nevyčnívá. Dvojice Sokol vs Kohák k sobě sedli a jejich humor pobavil. Po dlouhé době se českým filmařům povedl koukatelný film na který se divák dokáže dokoukat do konce aniž by film vypnul nebo prospal. 70% ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Ondřej Sokol na mňa pôsobí ako magnet. Priťahuje moju pozornosť každým kúskom svojho chlípneho tela. Nemusí ani hrať. Stačí mi vidieť jeho pohľad a som namäkko.. Naviac ho tu máme dabl a ešte k tomu ako učiteľa.. Som divná, ale on je divnejší, spolu s jeho divnými filmami, ktoré sa mi tak páčia. Jediným negatívom bol Kohák, ktorého mohli strelit medzi oči a bolo by to lepšie... ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Za mě teda hodně povedená česká komedie. O. Sokola mám fakt rád a jeho postavy neměly chybu. Pobavil hodně asi poprvé záporný P. Nárožný. Ve srovnání k ostatním komediím jedna z nej posledních let. K 5* chybělo asi malinko více zapracovat na zápletce. Stálo to tady na výkonu O. Sokola, ale zapomnělo se, že by to mohlo mít trochu hlubší děj... škoda, ale bavil jsem se výborně. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Gangsterská ptákovina made in tele tele. Škoda těch přehrávek, nesmyslů a kravin (Nárožný tluče tlusťochovi hlavou o stůl), protože základní nápad je solidní. Jardy nad katedrou si asi všimnul každý. Jitka se Simonou vypadají pořád dobře i po dvaceti letech hraní. A Čtvrtníček pro sychr radši v jiné uniformě a autě :-) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Po trochu vlažném drhnoucím úvodu se film rozjel díky výměně rolí dvojníků. Byť situace byly dost nereálné, alespoň pobavily. Pak se ale vtip vytratil a zasmál jsem se opět až na konci. Na Petra Nárožného v roli "kápa" jsem si ale nakonec také zvykl. Jen nevím, jak si učitel vydělal na tu výstavní vilu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (11)

  • Exteriér mafiánského doupěte se natáčel na Malé vodní elektrárně v Praze - Štvanici. Interiér mafiánského doupětě se natáčel v Čističce odpadních vod v Praze - Bubenči. (Fuego)
  • Scény na nábřeží se točily v pracovní dny a za plného provozu jak osobní, tak hromadné dopravy a tak si taxikář Bohouš (Jan Filipenský) vyslechl sérii šťavnatostí na téma drožkáři a čuňata za volantem od kolemjdoucích a kolemjedoucích. Naštěstí natáčení prý nebylo dlouhé, takže se to prý dalo ještě vydržet. (Fuego)

Reklama

Reklama