Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Všechno běží jako na drátkách? Ani náhodou. Marty a Wendy se hádají, jestli mají expandovat, a nečekaný návštěvník zatím obrátí jejich osobní život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ozarku vždycky něco chybělo. Pokukoval po Breaking Bad, ale trochu přitom šilhal. V o to větším úžasu po třetí řadě jsem. Napětí, perfektní práce s postavama, senzační Tom Pelphrey a Batemanova režie s fantastickým timingem. Pětihvězda bez kompromisů. Netuším, v čem tuhle látku autoři vyprali, ale ten prášek chci taky. ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ podľa mňa najlepšia séria plná zvratov, ktorá je každým dielom viac a viac napínavá. Wendy tu prejde veľkou zmenou čo znepokojí jej manžela a tak dôjde k nezhodám čo sa prejaví nie len v rodinnom kruhu. Každá jedna postava tu má svoje miesto a zamieša kartami po svojom. To vyvrcholí do skvelého finále, ktoré začína pre mňa už 9. dielom. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako sa to už spomína v ďalšom dobrom komentári k sérii tretia bola napriek slabšiemu rozbehu doteraz jednoznačne tou najlepšou. po slabšou rozbehu so zamilovaným Jonahom cez čoraz sebavedomejšiu Ruth sme sa cez čoraz väčšie nezhody medzi Wendy a Martym a zvláštny vzťah Darlene s Wyattom prepracovali ku skvelému finále, ktoré však prišlo už v 9 epizóde. Posledná bola prísľubom nádejnej štvrtej série, ale...niekedy je lepšie v najlepšom prestať. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem zklamání, i přes mé vysoké hodnocení. Vlastně až do posledního, našláplého dílu se to pořád motalo v předešlých sériích. Neskutečně mě vytáčel bratr Wendy a vlastně jeho celá, dějová linka. Co naopak potěšilo, bylo kromě ústřední dvojice možné, další dodavatelsko-odběratelské vztahy navázané v Ozarku úplně na konci a pak hlavně závěrečná dvouminutovka, která do slova a do písmene rozstřelila střet, ke kterému to v poslední třetině celé směřovalo. Jasná pozvánka na další pokračování, ve kterém bude určitě na co navázat a k čemu se vracet. (oblíbené postavy: Marty, Wendy, Charlotte, Darlene a psycholožka, jejíž "ending scene", byla možná úplně to nejlepší z celé, třetí série) ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by tak skvěle rozjetý epos začal sklouzávat k do rutiny. a některé postavy prostě už jen tak zůstanou mimo? Rozhodně Ne!  Jasně, Po Breaking Bad, Better Call Saul, a Dextrovi je laťka vysoko..., Ale v Ozarku se klubko vztahů a průserů stále víc zamotává a utahuje. Je to až fascinující, jak se utahují šrouby. ...až najednou  přijde konec další hodinové epizody, a necháš dojet další skvělou věc ze soundtracku. Bratrova psychika, to je fakt síla. V různé míře má mnoho z nás občas trochu nerovnováhu v elekro-chemii mozku, ale zde je těžká bipolarita strašidelně uvěřitelná. poslední díl je tak silný, že graduje a vlastně i shrnuje příznačný motiv Ozarku, kdy hodně špatné věci se mohou stát i pro slušnou rodinu prostou rutinou. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama