Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve Ford (Bruce Willis) je soukromý vyšetřovatel z předměstí Los Angeles. Jeho profesní a soukromý svět se spolu střetnou poté, co přijde o svého milovaného psa Buddyho. Buddy je ukraden nechvalně proslulým gangem. Po řadě bláznivých situací začíná Steve s gangem vyjednávat. Současně je pronásledován dvěma pomstychtivými samojskými bratry, osobními strážci jednoho lichváře a několika dalšími podivnými týpky. Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, a Steve dokazuje, jak daleko je člověk ochoten zajít, aby Buddyho získal zpět. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (162)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dobrej úlet. Stačí jen trocha lehkých narkotik, a jak se pak vesele točí 8D. Zajímalo by mě, kdo při natáčení této ptákoviny nebyl zhulenej, protože takovou smaženici jsem už dlouho neviděl. Ale vážně, odepsaný Bruce zaimprovizoval a zkousli vsadit na novou kartu, která by ho mohla, zřejmě zamýšleno díky divácké nostalgii, alespoň na moment zas vrátit do první ligy, a ačkoliv jde tedy o pokus více než smělý, tak i když to tentokrát zas asi až tolik ze všech stran neschytá, tak stejně to ani na maličký comeback nestačilo. Jak vlastně tuto jízdu charakterizovat? Žánrově jde o hodně uvolněnou, zamotanou, komediální gangsterku, ale ne toho Ritchieovského typu, vlastně to není podobné ani Tarantinovce, je tu prostě strašně moc praštěnýho humoru, až moc odlehčených postaviček, navíc to je prakticky bez mrtvol a násilí, všichni jsou tu proti všem a přitom se zároveň mají i v podstatě rádi, nevím, prostě divočinka, která sice chvílemi baví, ale spíš jen v jednotlivostech, než jako celek. Zápletka je pak ptákovina první třídy, na kterou se sice opět pěkně kouká, má to i poměrně slušný spád, a rozhodně nenudí, nicméně ve výsledku je to ukrutně o hovně, takže tam kde to začne, tam to zas i skončí, což je fakt strašně smysluplný. Co se pestrého obsazení týče, Willis dělá pořád ty samý ksichty, ať už hraje cokoliv, naštěstí ty jeho pokusy o to být pořád strašně moc cool a nad věcí se sem ovšem hodí víc než kdy jindy, takže pohoda, stoupající hvězda Jason Momoova tu ale naopak působí dost přehrávajícím způsobem, Goodman si to zde očividně užíval, Middleditch je pak, ostatně jako vždy, na pěst od prvního okamžiku, to jeho antiherectví a nesympatičnost je vážně neskutečný, no a zbytek byl jednoduše zhulenej kompars. Ovšem až likvidačním způsobem zamrzí absence jakékoliv stylovosti, či navození atmosféry, které by film posunuly do úplně jiných vod, což je ovšem především chyba nevyzrálého bratrského režijního dua, které se s tím ani trochu nedokázalo poprat. Zkrátka, Bruce Willis si na stará kolena zkoušel prostřednictvím tohoto úletu krapet zablbnout a zařádit, a i když tedy nelze tvrdit, že ve výsledku poměrně slušně nepobavil, za nic dvakrát důstojného se tato podívaná též považovat nedá. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

no... žádné vele-dílo to vskutku není a o to tvůrcům asi ani nešlo... já jsem se dobře bavil, protože to je zábavné, humor je tam slušný a herecké obsazení mi vysloveně sedlo až na tu Famke... tu fakt nemusím, ale byla tam asi 40 sekund, takže to nezkazila... výborná odlehčená jednohubka, která opravdu pobavila... 71% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už je to nejaký čas, čo som dal Willisovi šancu. Asi je jasné, že Willis už má to naj obdobie dávno za sebou, ale ako dokazuje aj tu, stále na to má, pokiaľ mu režisér nehádže klacky pod nohy ako aj v tomto prípade. Postavičky prichádzajú, odchádzajú, občas to chce byť vtipné, ale akosi to nejde. Keď sa prvý krát objavil J. Goodman, logicky som si myslel, že tu bude hrať nejakú dôležitejšiu postavu, no to som si len myslel. Pozrieť sa to dá, ale je to taký nefungujúci zlepenec, v ktorom vás to väčšinu času veľmi nebaví, ale občas nejaká scénka vystrelí a tak namiesto toho aby ste to vypli, sledujete to znudení ďalej. Sľubovalo to veľa, no hrá sa to na oveľa kvalitnejší film, než v skutočnosti je. Váhanie v hodnotení medzi 2 a 3* vždy vyriešim otázkou - "pozrel by si si to znova?" Ak nie, jednoznačne 2* . Willisa mi začína byť fakt ľúto, prajem mu hit, ale toto nie je ten prípad. 40%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NIKDY SI NEZAHRÁVEJTE S NĚČÍM PSEM…“ /// Tak jo… děděk Willis vopíchá fajnovou Jessicu Gomes a pak nahatej na skejtu prosviští městem, aby ukradl v garáži auťák nejdrsnějšího gegstra v okolí, čímž rozvíří sled událostí, který zadělaj spoustě lidem na dost blbej den… Ten film je tak jednoduše hloupej, až je vlastně docela zábavnej – v mezích normy, samozřejmě. Steve potřebuje prachy (kdo kurva ne, že?) a jen tak (mírnix týrnix) se mu nabízej kšefty… trochu jako v tý pohádce o kohotkovi a slepičce. Trochu… Z plnění úkolů vyplívaj „zvláštní“ situace, který, když přivřu bulvu, smrdí ftipem. Ftipný ale fakt je, jak ze sebe „khal Drogo“ umí (a chce) dělat kreténa. Neortodoxní příběh, na jehož konci jsou všichni spokojení. Teda… no… prostě je to neortodoxní. Po X letech koukatelnej Willisův film. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ukradli mně psa. 2.) Myslel jsem, že je Willis mrtvej. Teda aspoň od pasu dolu. 3.) Thx za titule „samo133“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis sa pomaly ale isto stáva “ďalším” Nicolas-om Cage-om. Jediné, čo ho ospravedlňuje, je čoraz viac blížiaci sa “kar”, respektíve samotná dejová linka tohto snímku, ktorá sa od úvodu až do samotného záveru, na nič nehrá. Každopádne, čo film, to “trápnosť”, vhodná akurát na vraždenie voľného času. Kým sa počas sledovania obdobných počinov človek aspoň “zabaví”, v tomto prípade sa o žiadnu mimoriadnu komédiu nejedná. S týmto “všetkým” som však viac menej rátal, nič nečakal, a tak v konečnom dôsledku ani nič nedostal. Rozmýšľam, že by som dal “3”, ale to by som musel prehodnotiť tak 2 000 filmov, a to sa mi ozaj nechce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Jason Momoa hraje postavu, která si říká Spyder. Několikrát je řečeno, že je to Spyder s ypsylon. Nicméně v závěrečných titulcích je napsáno Spider s měkkým i. (J.Cobra)
  • Natáčení začalo 29. června 2015. Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama