Reklama

Reklama

Hans Zimmer v Praze

(koncert)
  • Velká Británie Hans Zimmer: Live in Prague (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Světoznámý skladatel filmové hudby přijel 7. května 2016 se svým evropským turné do vyprodané pražské O2 arény a ohromil publikum. Mezi 72 muzikanty bylo mnoho Zimmerových přátel a spolupracovníků, třeba i Johnny Marr z The Smiths. V onen večer bylo 17 tisíc diváků svědky neuvěřitelného koncertu filmové hudby, doprovázeného velkolepou světelnou show. Zaznělo mnoho skladeb z dílny geniálního mistra. Fanoušci si mohli naživo užít skladby například z filmů Piráti z Karibiku (2006), Lví král (1994) nebo Temný rytíř (2008). Záznam velkolepého pražského koncertu přenese diváky do dechberoucí atmosféry, kterou doplní ohromující videoprojekce a zvuk. (Pannonia Ent.)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si udělal výlet do 80 km vzdáleného, jabloneckého kina Radnice a neprohloupil jsem. Bravurně ozvučený kinosál a hlavně skvělá atmosféra při poslechu hudebního velikána Hanse Zimmera mi místy nahnala husí kůži po těle. Už, už jsem si říkal, že mi Hansík nezahraje mojí srdeční záležitost, ale díkybohu, si to nejlepší nechal na konec. Vřele doporučuji. V kině to má samozřejmě úplně jiný rozměr prožitku. ___ (Kino Radnice, Jablonec nad Nisou) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Velkolepá hudební show skladatele, který ví, jak udělat velký zvuk. Ústřední nástroje jsou tedy většinou zmnoženy, rytmus jistí baterie bicích a perkusních nástrojů, k tomu orchestr a sbor. Některé rytmy a motivy se sice variují i napříč zkráceným sestřihem, ale je to Hans Zimmer na první poslech. Mezi hudebnicemi vpředu převažují sexy modelky (až to občas odvádělo moji pozornost od hudby) a po necelé hodině najednou titulky a konec. Takže nechápu, proč vlastně tento hodinový sestřih vznikl. (ČT také v létě 2020 odvysílala pěknou sérii docela dlouhých koncertních záznamů, takže proč ne i tento?) ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Hans Zimmer je pre mňa žijúca legenda hudby všeobecne a toto je najlepšia pocta jeho tvorbe. Tracklist je pestrý a hlavne je to vkusne zostrihané tak, aby dostal priestor každý z hudobníkov. Príhovory medzi skladbami mi nevadili, vždy to bolo k téme. A čo je najdôležitejšie, zvukový mastering je dokonalý. 100 % ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

On je prostě génius! Jedním slovem vážně GÉNIUS! ..... po tomto koncertě můžu říct, že kdo to neslyšel, neví, co je opravdová hudba. Tohle byla dokonalost. Neskutečně multifunkční a talentovaný člověk. Zírala jsem s otevřenou pusou, nechala se unést hudbou a ještě mi stekla slza při slovech o Heathovi ..... Navíc jsem na tom byla v druhém nejlépe ozvučeném kině v ČR, takže unikátní zážitek. STOJÍ TO ZA TO! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Od tohoto koncertu se nedá odpoutat - je to něco báječného, a i když Zimmer nestojí na mé nejvyšší příčce oblíbenosti skladatelů filmové hudby, na tento koncert si vybral velmi slušné kousky a hlavně je tak zaranžoval, že to je naprosto bez chyby. A ano, chce to kino a nenechat se nikým rušit. Seznam skladeb: 1. Opening Medley – Driving / Discombobulate / Zoosters Breakout, 2. Crimson Tide / 160BPM, 3. Gladiator Medley, 4. Chevaliers De Sangreal, 5. The Lion King Medley, 6. Pirates Of The Caribbean Medley, 7. You’re So Cool, 8. Rain Man: Main Theme, 9. What Are You Going To Do When You Are Not Saving The World, 10. Journey To The Line, 11. The Electro Suite, 12. The Dark Knight Medley, 13. Aurora, 14. Interstellar Medley, 15. Inception Medley. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Sice se koncert natáčel v Praze, ale scéna na začátku, kde Hans Zimmer kráčí k pódiu, byla natočena v Rotterdamu v Nizozemsku. (HanzoBureshi)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama