Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 15

Recenze (208)

josefnovak odpad!

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, že se ještě stále pořad vysílá i po roce a půl. 90%obyvatelstva v ČR a SR si myslí že je to opravdové, skuteční policisté a skuteční pachatelé. Policisté opravdoví jsou, ale musí mít herecké nadání a ještě ke všemu to musí natáčet v době osobního volna, pachatelé a oběti jsou též herci, převážně z městských divadel a ochotníků. Jak můžou prezentovat, že je vše natáčeno skutečně. Téměř každý zákrok je zneužitím úřední osoby ( policisty ). Toto je jednoznačně nabádání ke zneužívání pravomoci úřední osoby ( ostatních OPRAVDOVÝCH policistů ), kteří by si z tohoto jednání mohli vzít příklad a takto zakročovat, tímto stylem by nám v ČR nezůstal ani jeden, jelikož by všichni za příliš tvrdý zákrok už seděli, nebo byli propuštěni ze služby. Odporné a hnusné. Zneužít takto diváky jen pro sledovanost!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Njn takhle to dopadá, když „švestky“ nejsou „švestky“ a fízli nejsou fízli…Už když jsem to viděl prvně, tak se mi to zdálo až moc „hrané“ jak ze strany Primáckých policajtů, tak poškozených – pachatelů. No a do dvou dnů jsem si na netu přečetl, že se od tohoto pořadu Policie ČR distancuje…Bylo prostě potřeba nějak zaplnit podvečer, no a tak začali točit tohle. Chtěli tak lidem ukázat, že „chlupatí“ jsou taky jenom lidi a snaží se dělat svou práci co „nejlépe“…Za ty dvě pěkné kočky v uniformě dám tu jednu * ()

Reklama

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Netřeba slov, stačí vyjádření od PČR. http://www.policie.cz/clanek/reakce-na-serial-policie-v-akci.aspx Nedá mi to musím se rozepsat, neušlo mi pár epizod toho rádoby reality show.Když pominu fakt že to mělo být zamýšleno jako pocta policii, tak nabývám dojmu že tu práci musí dehonestovat a lidé co mají záporné IQ tomu bohužel věří.Je pravda že jsem u PČR nikdy nepracoval, ale myslím si že policista situaci musí zklidnit a ne ji podle toho humusu ještě více rozdmýchávat nejlépe křikem například na psychicky nemocného až to nakonec končí něčím, co by GIBS nenechalo chladnými.Tenhle rádoby americký styl do naší krajiny nepatří, nedělejte z lidí pitomce ještě větší než jsou.Myslím si že by vyřešilo aby přes půlku obrazovky přes celou délku pořadu šlo že se jedná o fikci vymletých hlav scénáristů. ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele

Tady někoho zjevně inspirovala "kvalitní" produkce TV Barrandov. Pořad o "skutečných" zločinech s "reálnými" policisty.No...nedalo mi to a musel jsem to zkouknout.A upřímě jsem se královsky bavil.To jak účastníci vystupují je tak k smíchu že tomu prostě nejde dát odpad :D Ještě ať tam hodí všeznalého Honzíka Musilů s ustaraným výrazem a bude to úplně dokonalé. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozný to není, když to porovnám s konkurenčními pořady / reality show (za zmínku stojí třeba "Malé lásky" na nově, tfuj) tak musím říct, že tohle zas tak blbé není. Jasně jsou to herci (policisti nejspíše ne, kdo ví), přehrávají, ale případy jsou jakž takž uvěřitelné. Mě osobně nejvíce pobavil příběh chlapa, kterého mlátila jeho ženská a potom co dostal po hubě stanoval u svého šéfa na zahradě, to se povedlo :D Asi bych tomu dal ještě šanci, nějaký mega trhák to asi nebude, ale fakt když to porovnám s tím co vzniká v dnešní době tak docela vysoký nadstandard. 75% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Hudba z úvodní znělky pochází od vydavetele Non-stop producer series a nese název „High Strung“ – zazněla i v několika seriálech společnosti Telemundo: Prisionera (od r. 2004), Amores de Mercado (od r. 2006), El Rostro de Analía (od r. 2008) a dalších. (fiLLthe3DD)
  • Policie ČR prohlásila, že na seriálu žádným způsobem nespolupracovala. [Zdroj: Policie.cz] (Dejvid17)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)

Reklama

Reklama