Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Paldiny

všechny recenze uživatele

Najslabší diel série. Jeho najväčšou devízou zostávajú "kecacie praktiky" Axela, aké boli s výnimkou udeľovania cien prakticky vypustené. Bez nich sa tento diel ničím nelíši od iných akčných výplachov. Podaktoré hlášky ale stáli za to. Lenže aj tie  paradoxne neplynú z úst hlavnej postavy, ale od nováčika Hectora Elizonda, ktorého prítomnosť na plátne príjemne oživuje dianie. Z celej trilógie je tu k videniu najväčší počet zbytočných scén (tanečná kreácia z garáže, prezentácia novodobých zbraní či záchranná misia detí). Film navyše dopláca na obmedzený priestor zábavného parku. Ten po veľmi dobrom štarte pôsobí stagnujúco a ku koncu už si ani divák nespomenie z čoho tento výlet vlastne plynul. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zdravím, toto je nelegálna autodielňa? Moja žena tu má fáro, potrebujem, aby ste ho tej štetke rozmontovali.“ Prvé dve časti neboli geniálne, ale mali svoje čaro, švih a ťažko zameniteľnú atmosféru 80. rokov. Nie sú to moje srdcovky, no sú to vcelku zábavné filmy, aj keď osobne poznám aj zábavnejšie. Diváci si sériu ale zamilovali, jednotka zarobila na celom svete 316 miliónov (pri 13-miliónovom rozpočte) a dvojka 299 (pri rozpočte 27). Trojka naškriabala 119, čo síce úplná katastrofa nie je, ale predsa len v porovnaní s predchádzajúcou tržbou (a podstatne navýšeným rozpočtom, trojka stála 55 miliónov) aj... je. A nečudo. Trojka je mimoriadne matná, fádna, až televízna. Vytratili sa skoro všetky známe postavy (Billy Rosewood má len cameo, ale aspoň sa z jednotky vrátil v dvojke chýbajúci Bronson Pinchot), parádne chytľavý ústredný hudobný motív prvý raz zaznie po polhodine (!) a producenti série Don Simpson a Jerry Bruckheimer odišli a podľa toho to aj (ne)vyzerá. Eddie Murphy je síce miestami neodolateľný, ale absencia skúsených hitmakerových producentov sa podpísala i na ňom: je akýsi znudený, idúc na pol plynu. Scenár je mizerný (toto by možno stačilo istému nemenovanému texaskému rangerovi), mnohé scény takmer až trápne (muzikálový prológ, George Lucas) a akčné scény nestoja za reč. Prepad kvality je o to nepochopiteľnejší, že režíroval klasik komédií 80. rokov John Landis (Výmena, Cesta do Ameriky). ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Trojku jsem viděl naposledy jako malej. Kvůli zdějšímu hodnocení jsem jí znova ani vidět nechtěl. Ono to ale tak zlé vůbec není. Určitě to nešlape jako jednička a už vůbec ne jako dvojka, ale pořád je to zábava. Foley bohužel vyměnil verbální střelivo za skutečné a proto hodně ubylo na hláškách. I tak jsem se díky pár výborným scénám dobře zasmál. -"Are you on a coffee break? Go get that son of a bitch." ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Velikánsky rozdiel medzi prvou a treťou časťou. Kým jednička bolá skvelá akčná komédia, toto je len tuctový akčný film s mizerným scenárom a zasmial som sa len raz a to keď strieľali dvaja muži so samopalmi na Murphyho skrytého za lavičkou, ktorá mala medzi latkami 5-centimetrové medzery a nemohli ho trafiť. A podobných stupídností tu bolo oveľa viac a nechýbalo osvedčené "A teraz zomrieš" a podobné hlášky. ()

dustur 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa nám Axel Foley vybral do zábavného parku, v tretej časti Policajta v Beverly Hills. Tak miesto Johna Ashtona vystriedal sympaťak Hector Elizondo , a zo starších tvári nám tu zostal sympaťák Judge Reinhold.  Ale aj keď film je o niečo akčnejší než prvé dva diele Policajta v Beverly Hills, ale aj tak ho považujem asi za najslabší diel série. A aj keď tu má Eddie Murphy pár dobrých hlášok, ale na druhej strane tu už stráca svoj humor. Keby sa raz rozhodli nakrútiť ešte štvrtý diel, tak určite že zo zvedavosti si ho kuknem, a vlastne bol by som za štvrtý diel tejto série.. A po rokoch keď som si to pozrel, tak moje hodnotenie k filmu zvyšujem na 3 / 5. Lebo aj keď Policajta v Beverly Hills 3 považujem za slabý diel série, ale zas si drží sympatie ⭐️⭐️⭐️ ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)
  • Rick Avery, který hraje Clinea, byl zároveň koordinátor kaskadérů. (M.B)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 42,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 119,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama