Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (97)

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes neuzavřený konec, jsem si nemyslel, že je nutné přijít s novou sezónou, ale tvůrci věděli, co dělají a moje obavy rázem spadly s příchodem známé znělky. A tak jsem opět ujížděl na kolotoči, který se nezastavuje, stále něco odhaluje, a tak jsem ho zase rád sledoval. A navíc se tvůrcům podařilo skočit lépe, než začali, což je v případě takto kvalitního seriálu prakticky nemožné. (Netflix) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi líto, že mi kvůli školním povinnostem trvalo tak urputně dlouho zhlédnout jeden z nejlépe hodnocených seriálů vůbec. Mluvím tedy o jeho ústřední dějové linii, která končí v jeho druhé třetině, poslední série na mě stále čeká. Ta prostřední je ale úctyhodným televizním kouskem, který mě sice neposadil na zadek jako jiné geniální kousky s drogovou tématikou, budu na něj ale vzpomínat jedině v dobrém. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já se snad doprdele začnu učit na starý kolena španělsky nebo co, oni to zase dokázali...druhá série Narcos je oproti jedničce ještě o kousek vyspělejší a napínavější, což jsem nečekal ani podle přítomného ratingu, neskutečná krasojízda Moury a ostatních. Pravdou tedy je, že si nedokážu představit, co se všechno ještě může semlít ve 3.sérii, které přijde příští rok, ale to jsem si ostatně říkal i po té první, kdy to vypadalo, že už bylo všechno řečeno - hovno !! Nezbývá, než dodat, že společně se sériemi Her o trůny patří Narcos k nebroušenému diamantu, při jehož sledování jsem nezaznamenal jedinou chybičku a nemám jediné výhrady, bravo.................moje hodnocení = 10 z 10. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jsem už říkal, nejsem znalcem života PE. Ale na konci první série jsem si podle nějakých všeobecných přehledech říkal, co bude v té druhé. Těšil jsem se, že tam bude něco o čem vlastně nevím, nebo se nemluví. A taková věc tam byla vlastně jen jedna. Zbytek byl o neúspěšném pronásledováni, skorochycení a úniku Pabla. Možná tam bylo něco víc, ale já to moc neviděl. Takže se mi vlastně potvrdilo jak moc toho bylo v té první. Kolem a kolem to ale vše bylo poutavé. Peňa je super a jsem rád, že to vypadá, na ústřední postavu třetí řady. Svým způsobem mi je líto, že se s Pablem loučíme, ale na druhou stranu si rád dám něco nového. Za dobové fotky a záběry dávám plný počet. 90 procent ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednička byla o chlup lepší. Přece jen vzestup se sleduje lépe než-li pád. A to je přesně ten stěžejní rozdíl mezi oběma epizodami. Samozrejmě Wagner Moura byl v roli Pabla fantastický, ale nebyl sám. Spousta postav v sérii přiroste k srdci různými způsoby. Režijně sebevědomé a strojově přesné - to platí pro obě epizody. Tak uvidíme co na to pánove z Cali. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)
  • Na konci epizody hraje z gramofonu při tanci píseň „Cambalache“ od Rubéna Juáreze. (Duoscop)
  • Pablo Escobar (Wagner Moura) hraje se svým synem Juanem (Juan Murcia) hru „Streets of Rage 1“ (1991) na konzoli Sega Mega Drive. (korbitch22)

Reklama

Reklama