Reklama

Reklama

Nejlepší zbraní proti nepříteli je další nepřítel... Během rutinní policejní hlídky je Christian Toft se svým kolegou povolán ke zdánlivě obyčejné události domácího násilí. Případ ale vezme za své, jakmile vyjde najevo, že brutální okolnosti případu jsou přímo spojeny s plánovanými teroristickými útoky. Christian se vydává na cestu msty za Libyjcem Ezrou Tarzím, který ale sám pronásleduje fanatického vůdce, Salaha al-Dina. Ten se chystá v Evropě rozpoutat ohnivé peklo, čemuž se snaží zabránit rozvědka CIA, jež rozehrává nebezpečnou šachovou partii. Závod s časem začíná… (Česká televize)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (60)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zapomnětlivý kodaňský policista, džihádistický zelinář a všehoschopná CIA v marném boji s větrným mlýnem architekta Pettera Skavlana. Vyvrcholení při koridě bylo, co se týká střihu, hudby a vůbec obsahu (kop a následný dron z Fleet Street) jedna z nejhroznějších věcí, co jsem kdy viděl a když Lannisterovic Kolja a spol. stáli na střeše té výškové budovy, scházela na konci toho obřího neonového nápisu písmena K a I. Pak se rozjely závěrečné titulky se jménem režiséra a mně spadla čelist. Fakt jsem to dopředu nevěděl! Pokud seděl Brian na vozíčku se stařeckou demencí, rozmazával po sobě vlastní exkrementy a občas jen zmateně zakřičel: „Roberte, subtilněji toho Caponeho!“, dá se výsledek pochopit.. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tak Dominu jsem věřil trochu víc! Nikolaj mě v Trestanci ukázal, že umí a to dost! Nicméně zde výkon jak kdyby na půl plynu. Známej ksicht Pearce zahrál záporáka asi tak mizerně, jako Willis v posledních pěti - šesti jeho béčcích, no a samotnej De Palma, kterej nese tu největší zodpovědnost... Tak ten si na sebe upletl silnej bič! Jo a to tomu ještě hrozně ublížila hudba, za kterou by si Donaggio zaloušil pár kopanců do držky. 40% ()

Reklama

dezert 

všechny recenze uživatele

Čtyři jsou moc, tři jsou málo. Zjevně vykuchanej film, kterej obsahuje většinu De Palmových trademarků (voyeurismus, nedůvěra k autoritám, split screen, split diopter atd.), ale rozpadá se mu pod rukama. Na jednu stranu je to vina scénáře, kterej se nedokáže rozhodnout, čím chce být a navíc obsahuje přesně nulovou charakterizaci a vývoj postav, a na druhou stranu produkčními těžkostmi. Nicméně ten film má přesně tři vynikající scény, který jsou 100% De Palma: honička na střeše, střelba na filmovém festivalu a nakonec závěr na býčích zápasech, jak jinak než kompletně zpomaleně. Ať je ten film jakejkoliv, tak závěr je strhující a nervy drásající podívaná. A jak říkal Howard Hawks: "Dobrej film tvoří tři skvělý scény a žádná špatná." No, tady sice špatný scény jsou, ale ty skvělý je nakonec vyváží. 3 1/2, ale protože to nejde, dávám čtyři. P.S.: Nikolaj Coster-Waldau má osobnost jako mrtvá můra. Týpek dobrej leda jako třetí doktor do Ordinace. Jaktože má kariéru je záhada. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Že Nikolaj si bohužel příliš nevybírá, vím, ale o Paprice a Sørenovi jsem si to nemyslela. Že Brian De Troška točí kraviny, vím, ale že něco takového dokáže spáchat i na evropské půdě s evropskými herci, to už je skutečně trestuhodné. Primitivní, hloupé s k tomu adekvátní režií, tohle nezachrání ani dánská herecká kvalita. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

POdodne som chcel pozerat Domino s Keira Knightley a vlastne som si az po 15 minutach uvedomil ze pozeram nieco ine. Ale co raz rozpozeram vacsinou aj dopozeram. Tak som dopozeral aj toto a vyslovene to neurazilo...ale torchu nudilo. Sranda ze sa tu stretli Jamie lannister a Cervena knazka z game of thrones:) ()

Galerie (27)

Související novinky

Hororový Harvey Weinstein

Hororový Harvey Weinstein

03.06.2018

Od posledního filmu Briana De Palmy (Zjizvená tvář, Mission: Impossible) uběhlo již šest let, zatímco jeho nejnovější snímek Domino s Nikolajem Coster-Waldau a Carice van Houten kvůli složitým… (více)

Reklama

Reklama