Reklama

Reklama

V oku hurikánu

  • USA The Hurricane Heist (více)
Trailer 1

Strhující thriller V oku hurikánu vypráví příběh skupiny gangsterů, kteří se rozhodli využít nejsilnějšího hurikánu v dějinách, aby zakryli stopy po loupeži 600 milionů dolarů z americké mincovny. Je na tajné agentce Casey Corbyn (Maggie Grace) a lovci hurikánů, meteorologovi Willu Rurledgeovi (Toby Kebbell), aby společně zastavili lupiče a zachránili rukojmí dřív, než z města zbudou pouhé trosky. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Krátká vzkazka pro pány Kejvala s Bokem: i katastrofický film kategorie B o hurikánu kategorie 5 je asi tak o šest kategorií lepší, než vaše nápady chtít předělávat hymnu. Polovina letošních oscarových nominantů by si z téhle levné šarády mohla vzít příklad, jak člověka alespoň bavit, když už je to o prdu. Udělat film o vykradení banky v den hurikánu není podle mě o moc debilnější nápad, než natočit biják o ženě, která se vyspí s rybou. (Banff, Kanada) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hóóóši! Tak tohle byla mega srajda doprovázená mega supr hereckejma výkonama! Palec hóre za Maggie! Palec za Inesona! Jinak je to totál hovadina s debilním, totálně pičovským, směsným humus sranda digitálem!!!! I přes to, je zde zajímavej a zábavnej děj, celkem solidně uprchající čas a hlavně hvězdy za hlavní role klaďasky a záporáka! 50% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa v roku 1996 objavil na plátnach kín TWISTER, bolo to ako zjavenie. Každé štúdio chcelo trhák s podobným motívom. O nejaký ten rok aj pol prišiel do kín HARD RAIN ( pôvodne THE FLOOD ) a tento koncept pretavil v akčný film s lúpežným motívom. A bola to opäť pecka, ktorú ale prežratý konzumenti ( rozumej diváci ) neprijali. Podobne neprijali ani tento pokus o znovuzrodenie podobného štýlu. Dá sa povedať, že v tomto prípade ale majú aj trošku tej svojej pravdy. Akcie dostatok, kaskadérskych ( digitálne vylepšených ) výkonov detto, ale taká spomínaná POVODEŇ ( 98 ) pracovala s lepším scenárom a lepšími hercami. Čo sú práve tie najväčšie výtky voči tomuto spektáklu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Je velice těžké tento snímek pojmout. O co se jedná? O remake snímku ‘Povodeň’ z roku 1998 a nebo o jeho mockbuster? To druhé spíš. Snímek je akčnější, efektnější, prostě jízda. Jenomže po vizuální stránce vlivem CGI a trpce napsaného scénáře plného kýčů se  velice věrně přibližuje tvorbě studia Asylum. Divák tady nemůže být náročný co se týče logiky, fyzikálních zákonů a plynulého vývoje děje. Je to vize a po akční stránce dobrá vize a jako ryze popkornový snímek se dá užít zcela stejně jako akční komiks. A v tomto směru to Rob Cohen natočil dobře. Jen má poněkud jiný rukopis než třeba Michael Bay. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen má na svědomí hodně hloupé filmy a Hurricane Heist (časem český distributor snímek přejmenuje nějakým zajímavým titulem) z této škatulky neuhýbá ani o milimetr. Scénář smíchal povedený Twister s méně povedenou Povodní. Přestože zde hrají poměrně zajímaví herci, jejich postavy bych stěží označil za sympatické. Hláškuje se jako o život, ale akce je nevěrohodná a lidé se tady chovají jako naprostí dementi. Závěrečný úprk kamiónů absolutně vládne. I přes všechny uvedené zápory bych tohle celé za nudu neoznačil. 40% ()

Galerie (84)

Zajímavosti (6)

  • Keď má Casey (Maggie Grace) v trezore videohovor so svojím kolegom z armády, používa iPad. Vo väčšine záberov ho má otočený normálne, s čiernym plastovým prúžkom, ktorý majú tzv. Cellullar iPady v hornej časti. V jeden moment ho má však otočený dole hlavou. (ČSFD)
  • Keď behom prestrelky vybuchne nákladné auto, plamene i dym sa pohybujú prekvapivo mierne, v rozpore s prudkým vetrom. Rovnako tak nie je pravdepodobné, že by vo vetre, ktorý dvíha autá a ničí stavby, boli ľudia schopní relatívne ľahko chodiť. (ČSFD)
  • Casey (Maggie Grace) o sebe v jeden moment povie, že pracuje pre ATF. Tento úrad však má na starosti alkohol, tabak a zbrane a nemá nič spoločné s Ministerstvom financií, pre ktoré by mala pracovať. (ČSFD)

Reklama

Reklama