Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA Bad Samaritan (více)
Trailer 1

Sean (Robert Sheehan) a Derek (Carlito Olivero) jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha (David Tennant), který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem? (torture666)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (130)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Thriller áno, horor ani omylom, pričom až na "nápad" v podobe vyvolania konfliktu (ako, prečo, začo) medzi záporákom a dvojicou dementov, ktorí neodhadli svojho "zákazníka", nie je "Bad Samaritan" nijak excelentnou záležitosťou, ktorá by prekypovala originalitou, respektíve mala prekročiť tieň lepšieho priemeru. Nebanujem, celkom to ušlo, no udeliť 4-5 hviezd je čistá utopia .. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa. Skutočne. Hra na mačku a myš medzi sériovým vrahom a hlavným hrdinom bola nevšedná a napínavá. Neuveriteľne ma však iritovalo, že tvorcovia vo filme vykreslili policajtov ako úplných babrákov len preto, aby záporákovi všetko prešlo. Nepodarený záver moje sklamanie len podčiarkol. Škoda. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Bad Samaritan není úplně mimo mísu, ale mám s ním jeden zásadní problém. Nikdy v životě jsem nebyla tak iritovaná chováním policistů, jako právě tady. Asi se se mnou může někdo hádat o zákonech v Americe a bla, bla, bla, ale zdejší vedlejší postavy bych nakopala do prdele. Scénář je v podstatě detailně promyšlený, ale ty detaily v průběhu začnou sklouzávat do nepravděpodobných situací, které já prostě nejsem schopná odpustit. Takže dávám tři hvězdy za začátek, dobré herecké výkony, co se týče hlavních postav a za konec. Překombinovaný prostředek mě ale občas fakt nutil se rozčilovat. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Palec hore za překlad. Bad Samaritan je prostě Skrytý zlo jak vyšitý, pyčo. Napadá mě snad jen jedna větší pecka - The bridge of the dragons - Vyvolený. Ok....Každopádně film je, díky Buddhovi, konečně zas jednou z kategorie povedených a tak sem neměla během sledování chuť si vypíchnout oči a nebo rovnou spáchat sebevraždu. Vloupat se někomu do baráku je sice fujky, ale ještě víc fujky je, když dotyčnej má v baráku svázanou babu a je to vraždící sociopat, co navíc disponuje vlivem, prachama a vším, co vy nemáte. To pak lítáte na policii s fotkou vězněný baby a i když se doznáváte ze svých zločinů, všem je to u prdele. "Jen vykrádej dál, brácho, hlavně pal do piče." No teda úplně všem to jedno není. Pan Psycho je tak trochu pomstychtivá svině a tak vám během jednoho dne zkurví kompletně celej život nemluvě o tom, že vaší přítelkyni naloží tak, jak vy asi nikdy ne. Co teď? Je čas na měření čůráků a větší kokot bere všechno. Film je až morbidně zábavnej, Davídek Tennantů zahrál psychouše naprosto dokonale (taky Vám připomínal mrdlou verzi Ashe ze Smrtícího zla, když změnil účes?) a já osobně bych ho asi nasrat nechtěla. Ta jeho jáma byla dost brutální i bez kyvadla, louh to jistil. K plnému počtu hvězd chyběla při závěrečné scéně píseň Jééédu na kooooni, jéééžišmarjááá!! ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Když se rozhodneš vykrást dům nesprávnýho člověka, tak můžeš hodně rychle narazit. Brzo se to zvrtlo a náběh na super thriller (určitě ne horor), byl na světě. Postavy na béčkovej horor víc než obstojný, ale kam to po půlce začlo směřovat, už tak fajn nebylo. Záporák, kterej do tý doby válel a byl o krok napřed, najednou přestal myslet. V tu chvíli se karta obrátila a v tu chvíli to ztratilo veškerý napětí. Škoda, protože jsem si od toho sliboval větší surovost. FBI tam byla úplně pro smích, jen taková vsuvka. Průměrnej počin. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Portlandu ve státě Oregon (USA). (ČSFD)
  • Auto, které řídí obě dvě postavy, je značky Maserati Quattroporte, které bylo pro film upravené, hlavně jeho přední část. (Kudly4)

Reklama

Reklama