Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Harriet a Peter Foxovi jsou nechvalně proslulí britští podvodníci. Když při pokeru s šílenou šéfkou podsvětí Irinou všechno prohrají, letí do Los Angeles, aby získali čas a pokusili se sehnat peníze, které jí dluží. Proto zosnují spletitý plán, jak ukrást Peterově bohaté exmanželce Jackie drahý prsten. Po několika marných pokusech a šílených eskapádách se dvojici podaří přelstít Irinu, oklamat Jackie a šperk konečně získat. Když lup prodají, rozhodnou se pověsit zlodějnu na hřebík a odstěhovat se do Brazílie. Při nástupu do letadla si ale všimnou vzácného diamantového náhrdelníku na krku jedné z pasažérek… (Bontonfilm)

(více)

Recenze (37)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem, ako mohol na tak sračkový scenár pristúpiť akýkoľvek herec, nielen tí skrachovanci, ktorí sa tu objavili. Celkom pekným ženským dával režisér tak umelé vety, že je úplne jasné ako prvoplánovo sa snažil urobiť niečo vtipné, ale zasmial sa na tom len on sám. A vlastne o čom mal byť ten náš názov, že Angláni na úteku? O Brexite snáď? Alebo o britských moreplavcoch? Veď nie nadarmo sa hovorí, že krása anglických žien a kulinárske umenie urobilo z Angličanov najlepších námorníkov. ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení kdekdo čekal komedii století. A ta to rozhodně není. Je to komedie o zlodějíčcích-podfukářích, keří se snaží dostat z problému, který si způsobili sami. Ostatní asi ne, ale já se skvěle bavila od začátku do konce. Samotný scénář je sice na úrovni obyčejného béčka, ale s takovým ansámblem to pro mě na pět hvězd dosáhne. ()

Reklama

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Do prdele! Ten je falešný, takže jsem jí dala ten pravej." - "Ty jedna pitomá krávo..." Děj se točí okolo drahého prstenu, který chce Thurmanová ukrást. Herci zde špatní nejsou. Maggie Q jako brutální vražedkyně či Sofía Vergara, která hrála hollywoodskou hvězdičku - ok. Bohužel měli málo prostoru. + V českém znění zněla Vergara jako chlap. Pokud bych to měl zjednodušit: Akce minimum, vtip skoro žádný, příběh jednoduchý a napohodu obsazení, které rejža nezmákl. Celkově je největší chyba, že to točil James Oakley. - 30%. P.S: Pokud chcete nový film o zlodějích, tak Debbie a její parťačky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už jste mi do prdele narvali tolik věcí, že si můžu najít kluka." Zastávám názor, že když si krutopřísná mafiánka nechá dopravit peníze od gamblerky a feťáka, tak by to mohlo připomínat zábavu. Jenže ono to nijak zvlášť zábavné není a napínavé už vůbec ne, ale nabízí to zajímavou hypotézu, že Bůh je komunista a vybídlo mě to k návštěvě fackovacích orgií v bordelu v Bangladéši. A to není málo. Taky mě docela bavilo sledovat věčně sjetého, opilého a nechápajícího Petera, kterak odevzdaně proplouvá životem. S holkama to bylo trošku těžší, ale jsem ochoten s nimi rozebrat jejich herecké nedostatky v pořadí Irina, Vivian, Harriet a Jackie. Asi tak po hodince. ()

BigJohn02 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnesitelně nudná krávovina bez náznaku humoru. Obvykle se dá na filmu aspoň něco pochválit, ale tady fakt ne. Příběh ubohý, scénář zoufalý, herci snad znudění sami sebou. Vůbec nechápu, o jakých šílených eskapádách ti blbci z Bontonfilmu ve svém výblitku blekotají. Kdo tohle financoval, musel bejt padlej na hlavu - nebo si to odepsal z daní jako charitativní dar mentálně zaostalým. ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama