Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a mám za sebou prvý seriál produkovaný v novom roku. Cobra Kai už aj môžem celkovo ohodnotiť, lebo všetky tri série to mali rovnako, veľmi dobrý dej aj sympatické postavy. Fanúšikovia karate kida si môžu pridať aj piatu hviezdičku. Určite lepšie zakončenie ako v tej druhej serií. Ešte dorazím dejiny sprostých slov Nicholasa Cagea a dávam pauzu od netflixu, hbo go čaká. 4* ()

Chmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odlehčenost prvních dvou sérii se rozplynula jako šance Johnnyho Lawrence na mistrovský titul poté, co ho Daniel LaRusso sejmul JEŘÁBÍM kopem. Ano, jeřábím, nikoliv jestřábím, jak to přeložil nějaký koumák, co děla titulky pro Netflix. Zřejmě si myslel, že jeřáb je jedině něco jako Lůďa z Bořka stavitele a ten nemá nožičky, aby mohl kopat. V devadesátkách tento kop běžel pod označením volavka, což dávalo aspoň trochu smysl, ale jestřáb fakt ne. Nejhorší je, že tento mimoňský překlad používají ve svých recenzích i profesionální recenzenti jako Tomáš Stejskal pro aktuálně.cz. Aspoň člověk vidí jejich úroveň a zainteresovanost. Třetí série je mnohem méně uvolněná než předchozí dvě. Je to o přecházení z jednoho dódžo do druhého, seznamování se s co největším počtem postav z 80. let a neustálém drámatu, které se časem stane vlastně dost otravné. Mimořádně otravně a zároveň nudně jsou naservírovány vzpomínky Kreese, které nám mají poodhalit tajemství zlounství tohoto drsného důchodce. Na mě to tedy nezapůsobilo. I výlet Daniela do Japonska a na Okinawu byl do celé pohádky tak uměle a těžkopádně naroubovaný, až to zavánělo ultimátní trapností. Třetí sérii z velké části zachraňuje charisma a herectví Viléma Žabky. Nutno uznat, že závěrečný souboj Kreese a Lawrence je do příchodu obarveného slaďouše Daniela jedna z nejlepších scén celého seriálu. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jak svěží a nenucený byly díly předchozích dvou řad, tak stupidní jsou díly třetí. Tady už se jede za každou cenu drama, ke kterýmu aby se dospělo, musí se těžce cucat zápletky z prstu. Některým postavám chybí motivace, jiným IQ a veškerýmu dění logika. Finále bylo sice slušný, ale když vezmu v potaz, jakým způsobem se k tomu scénáristi domlátili, posouvá to třetí sérii o řád níž. ()

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už poměrně dost natahovaná série plná wtf náhlých přesunů postav od jednoho senseie k druhému. Obecně si logika toho, co většina postav v seriálu dělá, vzala dovolenou a tvůrci už se ani neobtěžují ji tam nějak dodávat. Všechno je podřízeno dramatickému vývoji. Navíc i toho humoru a sympatického pošťuchování mezi dvěma hlavními protagonisty už je méně, takže nakonec dokoukáno už jen ze setrvačnosti. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I na potřetí úžasná podívaná, která mě baví víc a víc. Jsem rád, že Netflix při koupi seriálu se nezbavil celého tvůrčího týmu, to by byla hloupost...... Jelikož to tvůrčí srdíčko, jako v případě předešlých sérií jde pořád cítit a jde vidět, že si dávají na všem záležet. Skvělá technická stránka - kamera vynikající, především v 10 epizodě naprostá paráda. Odkazy na původní filmy funguje velice dobře a jde vidět, že se tvůrci snaží aby jste nepotřebovali vidět všechny 3 filmy, já viděl jenom jedničku. Pokud se vám líbili předešlé série, u třetí rozhodně nebudete zklamaní. UŽ ABY BYLA 4 SÉRIE! 10/10 ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama