Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojtěch je městská komedie, které dominuje příběh „ztraceného" čtyřicátníka. Vojtěch prožívá krizi středního věku. Přijde mu, že je na tomto světě nepotřebný v každém ohledu. Přišel o ženu, o práci, s rodinou se nestýká. Průvodcem jeho života se stane jeho soused - svérázný taxikář Laco. Jejich výlety však většinou končí fiaskem. Vojtěch chce žít normálním životem, ale jeho neschopnost čelit uspěchané moderní době přináší mnoho komediálních zápletek. Neumí si užít společnosti lehkých žen, každodenní pokusy o alkoholické opojení a rady, jak sbalit ženskou, také končí katastrofou. On to však nevzdává a věří, že svojí smůlu prolomí. (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

hony23 

všechny recenze uživatele

Komedie, při které rozhodně nedostanete záchvat smíchu, na druhou stranu ta směska komických postaviček diváka spolehlivě pobaví. Zatímco postava outsidera Vojtěcha s ponožkami v sandálech je spíše k pláči, jeho kokotský soused Laco je gejzírem vtipných situací. Přijemným bonusem byli i Horkýže Slíže, kteří si kromě závěrečné písně střihli i minirole muzikantů z náboženské sekty. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vtipná SK komédia, ktorá zaujme hlavne vydarenými charaktermi postáv, ktoré vďaka skvelému castingu fungujú perfektne. Dvojka Miezga-Šebová nemala chybu, no aj Martinovič s Marcinkovou a celý ich kresťanský spolok bol skvelý. Niektoré scénky by sa kľudne mohli stať kultovými. Ja som sa na tomto bavil určite lepšie ako na Dědictví. Myslím, že to je najlepšia SK komédia od Utekajme už ide. ()

Reklama

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Vojtech je pribeh o muzovy ktory preziva krizu stredneho veku.Na tuto temu uz bolo natocenych vela filmov (Americka krasa je jeden z vrcholov)ten slovensky nie je marny pokus aj ked ide evidentne o lacnejsiu produkciu.Film je obstojny ale mohol dopadnut ovela lepsie.Takto je z neho "len"oddychovka plna vulgarnych vyrazov a celkom dobrych hereckych vykonov. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Celkom milé slovenské filmové prekvapenie, ktoré síce malo naozaj slabý marketing, avšak je to jeden z tých lepších filmov. Párkrát som sa zasmial, postavy boli uveriteľné a zopár scénok bolo naozaj skvelých. Miezga so Šebovou úplne super a Horkýže Slíže v tomto filme boli totálny úlet. Marcinková neskutočne nádherná. Celkovo musím hodnotiť nadpriemerne v rámci žánru. 60 % ()

provitamin 

všechny recenze uživatele

Koľko filmov sa môže pochváliť, že im soundtrack naspievajú Horkýže Slíže? A to si ešte predstavte, že HS si strihli malú rolu, keď zaspievali na zraze fanatických kresťanov. Fanatickí ateisti sa popukajú od smiechu. Matej Landl zvládol hlavnú rolu perfektne, doteraz som ho poznal len podľa hlasu keď daboval Willyho Tenera v seriáli Alf. Zuzana Mauréry tiež zahrala dobre podobne ako v Učiteľke, až si začínam myslieť že je takáto mrcha aj v reálnom živote. Diana Mórová konečne našla rolu, ktorá jej sedí - šlapka. Peter Sklár ako šéfko celkom fajn, niektorí si isto hneď spomenú na každodenný kancelársky život. Len neviem prísť na to, kto hral toho bezdomovca na lavičke, maskéri tu odviedli kus dobrej práce. U mňa normálne za 4, ale keď vidím jak je toto dielko podhodnotené, dávam plnú pálku. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Na benzínke hrá demo album kapely Trolejboys - "Pod prúdom." (ČSFD)
  • Ve filmu si zahráli členové slovenské punk rockové kapely Horkýže slíže. Kapela k filmu složila eponymní píseň, ke které natočila i klip. (blitzer)
  • V 59. minúte filmu odchádza Vojtech (Matej Landl) zo stretnutia Prvého pokolenia, ktoré sa konajú v dome kultúry v mestskej časti Dúbravka. Na električku však nastupuje na zastávke Astronomická v mestskej časti Ružinov. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama