Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (200)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Minulý film byl trochu jako Drsný Harry, tenhle je spíše jako (třetí či čtvrtá) Smrtonosná zbraň. Velmi, velmi, velmi komediální a s dobrými akčními scénami. Shaft je na tom ve vztahu k synovi podobně jako Indiana Jones v Království křišťálové lebky, akorát že Shaft samozřejmě není Indy, a tak jsou jeho postupy a otcovské rady poněkud, řekněme, motherfuckerovitější. Film má švih a dobře vypadá, navzdory trochu ošoupanému příběhu mě nenudil. Nejstaršího z rodu Shaftů ale mohl do děje klidně zapojit dříve, byla by ještě větší legrace. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o SLJ, tak není co vytknout. Hláškuje co to dá a pálí ostrými, takže dělá přesně to, co od něj člověk čeká. Navíc mi připadá, že ten chlap vůbec nestárne. Kámenem úrazu je Shaft jr.. S jeho ukňouranou postavou se nedá sympatizovat a proměna v drsňáka je mizerná i na komedii. Obešel bych se i bez tradičních otcovsko-synovských blábolů, ale na druhou stranu je fakt, že to mohlo být i horší. Každopádně vzdor tomu všemu má film drajv, pořád se něco děje, najde se prostor pro zasmání a akce, byť nijak nápadité, je dost. Na jedno podívání OK. 65% ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jako akční komedie naprostá pecka. Jako bych se vrátila do starých dobrých časů, kdy hlášky byly politicky nekorektní, akce brutální a krvavá, hlavní hrdinové lehce nezničitelní, trošku vagabundi, nicméně srdce měli na pravém místě. Zcela ve stylu "Posledního skauta". Prostě klasika. Jako jediné negativum vidím poněkud neslaného-nemastného záporáka. Jinak trio děda, otec a syn naprosto skvělé, přičemž ženské osazenstvo se také nedá zahanbit. Za mne zcela spokojených 90%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Roundtreeho Shafty jsem nevidel, Samuelovo jo a nijak zvlast me nebral a tohle je bohuzel podobnej pripad. V podstate prumerna kriminalka s tuctovym pribehem, kde je akce pomalu a neni buhvijak natocena a jediny, co film tahne z bahna je hlavni dvojice. Respektive hlavne teda Samuel, ten hlaskuje jak o zivot, nicmene Usher mu docela dobre nahrava a neni nastesti tak otravnej, jak jsem se obaval. Par scen je vcelku cool, spousta hlasek pobavi, ale to je tak vsechno. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to celkem taková one-man show, protože nebýt hláškujícího S. L. Jacksona, tak nevím, co by z toho filmu zbylo. A i přes to tomu dám mírnej (nad)průměr, protože vyloženě níž by to asi spadnout nemělo. Navíc se snímek dost nevybíravě a zároveň s vtipem naváží do dnešní oblíbené gender, girl power podoby světa, která je dnes tak moderní a oblíbená. No jo, je to spíš takovej "chlapskej" snímek, někomu to sedne, někomu ne, ale to už se nedá nic dělat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama