Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake "Darc" Walters (Tony Schiena) je předčasně propuštěn z věznice na svobodu. Zařídil mu to jeho kámoš a zároveň polda od interpolu. Na oplátku ale za to chce, aby mu "Darc" pomohl zachránit dceru ze spárů Yakuzy. Jenže dostat se k Yakuze tak blízko chce pořádnou dávku odvahy. "Darc" má z mládí nevyřízené účty s hlavou Kogakai, a tak nabídku přijme. (Rodriguez)

(více)

Recenze (38)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nenápadná Revenge rubačka ve stylu Punishera! Mladý chlapec příjde o matku před svým zrakem, která je prostitutkou a odkrouhne ji místní gang Yakuzy. Jakmile vyroste rozhodne se pomstít a půjde přes mrtvoly. Příběhově sice nic originálního, ale po formální stránce film splňuje všechny kritéria. Na béčko je film kvalitně technicky spracovaný, herecky slušný ( Hlavní představitel má charisma) a skvělá je akce jak souboje tak přestřelky a není nouze ani o utržené končetiny či hlavy. Je to Tvrdé Rko, tedy je zde hodně sexu a nahých žen, spousta násilí a taky se zde ve velkém berou drogy, takže kdo podobné filmy může rozhodně se bude bavit. Za mě slušný . 75% ()

Olafsson 

všechny recenze uživatele

Průměr. Na nářezy typu John Wick to ani náhodou nemá, nulovej příběh, hlavní hrdina je topornej a ničim mě nezaujal, zbytek postav taky průměr. Bojový scény poměrně dobrý až na to že střih občas znemožňuje pořádně sledovat co se vlastně děje. Nevim co je to dnes za zvyk střihat bojovky tak, že půlka záběrů pohybů je utnutá dřív než se ten pohyb ukončí. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Darc je drsňák, který se s ničím a s nikým nesere. A nějaká yakuza ho rozhodně nemůže rozházet. Napínavý thriller o muži, kterého předčasně propustí na popud jeho kamaráda od interpolu. Ten ho požádá o pomoc, aby mu našel jeho dceru... Průměrná akční zábava, která už dneska nikoho do kolen neposadí. 45% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Takhle gang Yakuzy kdysi nevyčistili ani Dolphie s Brandonem, protože když se whoreguard Darc namíchne, je uřezaný malíček jen malým bebím na úrovni zatrhnutého nehtu.. Ty moderní akční béčka jsou zbytečně komplikované, bolestné a s malou porcí nadhledu, nicméně co se týká pitomosti děje, uklidňuje mě, že tam je stav víceméně neměnný. Nechci být zlým prorokem, ale Tony Schiena žádná akční hvězda nebude. I když na druhou stranu, řekli byste v časech Lásky nebeské, že v Liamu Neesonovi dřímá potenciál zaplnit desítky márnic..? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ako plytká, tuctová akčná zábava na jedno vzhliadnutie “Darc” ujde. Ako plnohodnotný snímok s príbehom, ktorý by spĺňal aspoň “nejaké” kritéria, ako serióznosť, vážnosť, či vlastnú myšlienku - úplne prepadáva. Je to jeden z ďalších filmov “one Vs ten thousand” na miliónty spôsob bez nápadu, kedy divák premýšľať nemusí, a vlastne ani nesmie. Dialógy ako z komiksu, intonácia hlasov Yakuzákov preafektovaná. Dám ale aspoň priemer, nakoľko som sa nenudil .. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama