Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ako býva zvykom vo vedľajších sálach dávajú These final hours a The Road. Niektorí chceli ísť na Maxa a Knihu Eli, ale bolo vypredané aj štylisticky onaké. „Ako to končí“ ? Odpoveď je jednoduchá. „Na pi**!!“ Takto jednoliato a trefne sa dá zosumarizovať (ne)príbeh tohto filmu, ktorý od začiatku smeruje nikam. Odnikiaľ nikam v strastiplnej ceste plnej abnormálne zlých rozhodnutí a prudko zbytočných dialógov. Film nejde na Vás, ale pomimo. Míňaš sa. Hrubo, bez logiky, trápne. (videné 09.02.2020, BDrip) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nasekaný trailer pripomína menší blockbuster o konci sveta, ale opak je pravdou. Film je dosť komorný, spadá presne do kategórie road movie, pretože takmer celý film cestujeme zničenou krajinou a stretávame ľudí, ktorí nie sú vždy príjemne naladení. F. Whitakerovi rola otca výborne sadla, ostatní slušný priemer. Film má dobrú atmosféru a minimum informácií o katastrofe mi vôbec nevadil a myslím, že to bolo celkom fajn nechať diváka v rovnakej neistote akou si prechádzajú aj hrdinovia filmu. Slušná postapokalyptická jednohubka. 80%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Forest Whitaker tomu dosť dáva. Zo začiatku jeho protivnému svokrovi moc palce veru držať nebudete, ale postupne mu preniknete pod drsnú šupku. Nie je to síce zrovna rola roka, ale vďakabohu aspoň za Foresta, lebo bez jeho prítomnosti by to bolo ešte slabšie/horšie. Theo James je slabý, ale niekomu možno bude stačiť ku šťastiu, že sa podobá na zosnulého Paula Walkera. Niektoré epizódy, ktoré hrdinovia zažívajú, a postavy, ktoré stretávajú, majú niečo do seba. Ale tempo je pomalé a rozvláčne. Napriek občasnej akcii, napätiu a konfliktom sa tu toho vlastne zas až tak veľa nestane a to je škoda, hoci niekomu takéto ležérne tempo rozprávania môže vyhovovať, ako mu vyhovovalo napr. v Monsters od Garetha Edwardsa. Je zaujímavé, že sa tvorcovia rozhodli nešpecifikovať unikátnu situáciu, v ktorej sa svet ocitol. Zároveň tým však idú trocha proti sebe, lebo miestami je to taká nuda, až si prajete béčkarských mimozemšťanov. A tí nepriletia, aspoň nie v tomto filme. Chápem, nebol rozpočet a zrejme ani záujem. Tvorcovia sa na katastrofu národného rozmeru chceli pozrieť takto detailne, formou dialógovej road movie. Ale proste je to nuda. Myšlienka, že v prípade „koncu sveta“ (= keď sa zrúti systém, prestanú fungovať bezpečnostné zložky štátu atď.), tak sa z ľudí stávajú monštrá je logická a pravdivá, ale spracovaná rovnako nezáživne, ako zvyšok snímky. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Průměrný post apo počin s nadprůměrným Forestem Whitakerem o katastrofě, která není nijak specifikována, pohledem hlavních hrdinů, kteří se setkávají s jejími následky a samozřejmě postupně do chaosu upadající společností. Průměrná, ale nikoli špatná road movie, která potěší milovníky tohoto žánru ale nic nového jim nedá. V podstatě nízká očekávání naplní, vysoká zase zklame. Já měl ty nízké a tomu odpovídá i mé hodnocení. 65% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Netflix je seriálovej a je to poznat... kdyby to mělo o hodinu míň a byl to pilot k nějakýmu postapo seriálu, bylo by to naprosto v pohodě a těšil bych se na další díly. Jenže ono to tak není. Má to skoro dvě hodiny a zdá se to neuvěřitelně rozvleklý. Nic moc se tam neděje, hodně se tam mluví o ničem, akce je poměrně očekávaná a ten konec - no nevím. Navíc se dějou náhody - jedou neuvěřitelně dlouho směr Seattle a po cestě narazí na vesnici, kde byl hlavní hrdina kdysi na návštěvě, pak najednou narazí na dům jeho otce, no úplná náhoda. Netflix se snaží, ale chce to ještě zabrat. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)
  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)

Reklama

Reklama