Reklama

Reklama

Bloodshot

  • USA Bloodshot (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Ve snímku podle komiksového bestselleru ztvárňuje Vin Diesel vojáka Raye Garrisona, který byl zabit v boji a znovu oživen korporací RST jako superhrdina Bloodshot. Nanotechnologie v jeho žilách z něj činní nezastavitelného bojovníka obdařeného nadlidskou silou a schopností okamžitě se uzdravovat. Korporace RST však neovládá pouze Bloodshotovo tělo, ale i jeho mysl a vzpomínky. Ray neví, co je skutečné a co je lež, a tak se rozhodne to zjistit. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (316)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

V rámci béčkových sci-fi akčňáků asi dobrý. Nějak zvlášť to nenudí, pořád se tam něco děje, Vin neustále někoho mlátí, nebo mu jeho nanoboti opravují obličej. Příběh se asi snažil lehce šokovat, což se ale u průměrného diváka, který už má něco nakoukáno, nestane. Také by mohli více zainvestovat do vizuálu - místy to šlo, hlavně ale finále vypadalo jak nějaká počítačová hra. A to také filmu škodí. Pokud máte rádi Vina a jeho drsný hlas, zklamaní nebudete. Jinak se jedná o sci-fi mlátičku, která může zabavit...Hlavně, prosím vás, nic od filmu zázračného nečekejte. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další z příslušníků ozbrojených složek, který je po smrti oživen, vylepšen a poslán na misi. A samozřejmě se vzdor všem pojistkám začne rozpomínat na minulost. Tady je to sice malinko zamotanější, ale vzhledem k cílovce zase ne moc. Jinak se jedná o klasické béčko postavené na akci, která sice není technicky bůhvíjaká, ale je jí dost a nenudí. Herecky je to také oukej a i když to asi nebude žádný Dieselův restart, tady si to sympaticky odvrčel. Bohužel i v tomto případě platí, že ve studiech sedí jelita, co se bojí erka jako čert kříže. S nějakou tou krvavou sprškou navíc bych hodnotil i výš. 65% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vzkříšení Univerzálního vojáka pro nové tisíciletí tak úplně nevyšlo. Na sobotní dopoledne k vaření je to ale docela fajn podívaná. Pan Diesel se snaží seč může, konečně ho vidíme v trochu jiné poloze (než v sedě v autě), ale vybral si mizerný scénář k realizaci. Nápad je fajn ale to tuctové zpracování se zásadním zvratem vykecaným v trailerech není úplně šťastná volba. Tak třeba příště. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

S každým dalším nezběsilým filmem je pro mě překvapením, jak moc diváky vlastně Vin Diesel mimo volant nezajímá. Do velké míry je to pochopitelně způsobeno tím, že se objevuje v projektech, které z ukázek nijak extra neoslní, v těch horších případech vyloženě rozčilují (XxX, Poslední lovec čarodějnic..vyberte si). Což je pochopitelně i způsobeno tím, že v něm filmoví producenti (resp. pohlaváři studií, protože i on sám je producent) nevidí hvězdu a kasovní jistotu( dle mnohých i mne oprávněně), takže se patrně s jeho vysněným a jistě předraženým Hannibalem můžeme natrvalo rozloučit. Bloodshot je ultimátně hloupý film. Strašně hloupý. Těží z komiksové vlny (ač je to ve výsledku šumák) a dostupnosti počítačových efektů. A tady je skutečně poznat, že tvůrci šli za těmi nejlevnějšími lidmi v oboru. Nicméně, ač zdůrazňuji jak je film hrozně hloupý, absolutně ničím nepřekvapí a recykluje herce, jež tradičně hrají v samých béčkách, mi těch 90 min kupodivu uteklo docela rychle, nenudil jsem se a místy dokonce bavil. Spíše to ale bylo momentální náladou než nějakou propracovaností četných akčních scén. Jen by mě čistě námětově zajímal potencionální sequel, jež (nejen kvůli koronaviru) nikdy nevznikne. Nudnější a línější námět než replikování stejných scén totiž asi vymyslet nešlo. PS : Produkoval mimo jiné Matthew Vaughn (není to poznat) a můj oblíbenec Jeff Wadlow (pokud měl na film větší vliv i jako scénárista, tak asi už i já přiznám, že to bude fušer) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel vytáhl ze skříně tílko co nosí už od roku 2001,rozšířil svůj herecký rozsah o druhý výraz - lehce zmateného,pořídil si uzdravovací/opravovací filcky a jal se mstít těm co mu zabili ženu a nakonec i jeho...a nebo ne?Trailer sem neviděl,takže jsem měl to štěstí,že jsem mohl být alespoň trochu překvapen,ale že by to byla úplná výhra se říct nedá.Neznám ani komiks,takže nemůžu říct,jestli i ten je tak hloupý,ale film není ničím víc než extrémně (a zbytečně) vážně se beroucím akčním béčkem,které se nějakou náhodou dostalo áčkového označení a velmi pravděpodobně by nebylo dobré ani kolem roku 2000,kdy podobné filmy měly žně.Jestli to navíc mělo odstartovat nějakou sérii je to o to smutnější...40% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Kvůli epidemii koronaviru a zákazu akcí s účastí vyšší než 100 osob byla zrušena premiéra filmu v ČR, která se měla konat 12. března 2020. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl J.J. Perry. Kredit koordinátor kaskadérů s ním sdílí Troy Robinson a Grant Hulley. (Rominator)
  • Bloodshot je prvním filmem na motivy komiksů nakladatelství Valiant entertainment. (Ratemus)

Související novinky

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

Vin Diesel se vrátí jako Bloodshot

12.11.2020

Komiksový snímek Bloodshot byl jeden z prvních, kterého zasáhla první vlna koronaviru a s ní spojené zavírání kin. Film tak přeskočil kina a zamířil rovnou na VOD služby, jenom aby se později vrátil… (více)

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

Bloodshot brzy k digitálnímu stažení

19.03.2020

Sony Pictures Entertainment se rozhodlo po vzoru Universalu a Warnerů zpřístupnit nový akční snímek Bloodshot s Vinem Dieselem k digitálnímu stažení. Film bude k dispozici u různých prodejců už 24.… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

Reklama

Reklama