Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Davidovi je šestnáct, má krásnou přítelkyni, rodiče ho podporují ve všem, do čeho se pustí, a vytvářejí mu patřičné finanční zázemí. Právě se přestěhoval, má nastoupit do nového hokejového týmu Vlků a zabojovat o místo brankářské jedničky. Jenže nováček v pevně semknutém kolektivu, to bohužel nevěstí nic dobrého. Co dělat, když tě spoluhráči nevezmou mezi sebe, a opustí tě holka? Spirála šikany, odvety a vzájemných bojů se roztáčí. Pro většinu hráčů je to zpočátku asi jenom zábava, ale kapitán Jerry tlak neustále stupňuje. Někteří s tím možná nesouhlasí, ale nikdo nic neudělá. A šikana se z kabiny následně přesune i na internet. Podaří se Davidovi vybojovat své místo v týmu, ve škole, v životě, a Vlky porazit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Janega 

všechny recenze uživatele

Recenzenti zvyčajne týmto filmom vyčítajú, že neponúkajú žiadne riešenia, no téma šikany je tak spletitá, že to ani v podstate nejde tými filmami nejak riešiť. Filmy o šikane majú väčšinou rovnakú výstavbu deja, ono potom záleží či filmári zvolia smutný koniec (v realite bežný) alebo šťastný, kde sa ale musia vyhnúť nejakému priblblému rozuzleniu. Našťastie v tomto filme sa im záver podarilo ukočírovať a ten záver k tomu sedí. Film ponúka aj zaujímavú zápletku vo vzťahu dieťa-rodič, no bohužiaľ táto téma ku koncu úplne vyšumela do stratena. A ešte sa riešia prvé lásky, no to už tam je spracované totálne klišé. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Jasně. Nějaké věci trochu přitažené za vlasy, ale nic to nemění na tom, že to je nějaký film z hokejovou tématikou v českém prostředí, což po letech docela sedne. V nějakých částech možná menší důraz na diváka a trochu uspěchaný konec bez nějaké  určité katarze. Jinak vlastně docela radost, že toto existuje. ()

Reklama

netahlo 

všechny recenze uživatele

Strasne nerealny a prepaleny. Sikana je dneska moderni tema a hlavni hrdina si svym priteplenym chovanim o nejakej ten policek  primo rikal. Jinak herecke vykon spoluhracu na hrane parodie. Zachranoval to tradicne presny Vyoralek a sve si prekvapive dobre odehral i Hostak. "Akcni" zabery z ledu tragicke, ale s tim clovek v nasich koncinach tak nejak automaticky pocita. Skoda, potencial tam byl a hokejovych filmu neni nikdy dost. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Šikana  je bohužel jev, který funguje v každém společenském režimu demokracie nedemokracie  a zatím si s ním nedokázal nikdo poradit. Domnívala jsem se, že s ukončením povinné vojenské služby, kde byla šikana nejčastějším jevem, toto ubližování a ponižování slabších jedinců skončí. Omyl. Nejspolehlivěji  funguje mezi dětmi a mládeží, i když se s ní setkáváme občas ve sportu či na pracovišti. Nejedná se jen o fyzické násilí, ale i díky internetu o neméně urážlivé hanobení na sítích. Námět tohoto snímku není originální, ale díky slušnému hereckému obsazení a tomu, že se dobrá polovina příběhu odehrává na ledě, nelze výkonům aktérů nic podstatného vytknout. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Film své kvality bezpochyby má, nicméně scénář je až nestoudně slabý, skoro odfláklý a nebýt teensexuální scény a vulgarismů, forma i podstata celého příběhu by se neztratila v odpoledním vysílání Déčka. Dominátor jako němé komparzní křoví či Záruba komentující juniorskou ligu, i toto vypovídá o přístupu tvůrců...jediným zpestřením této naivně předpověditelné story bylo pro mě to krásné pihaté stvoření, Denisa Biskupová se mi líbila ve všech filmech, ve kterých prozatím hrála, slibný herecký potenciál současného českého filmu, uvidíme. [Kino Citadela] ()

Galerie (105)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel v červenci a srpnu 2019 ve Zlíně, Vizovicích a v Praze. (ČSFD)
  • Herci pomohli hokejistům s herectvím, hokejisté naopak hercům poradili hokejové fígle, díky kterým herci vypadají na ledu přesvědčivě, i když během náročných scén měli samozřejmě dubléry. (ČSFD)

Související novinky

Finále Plzeň je! Od 25. do 30. září

Finále Plzeň je! Od 25. do 30. září

15.09.2020

Ačkoli je podzim, Finále Plzeň je! I přes složité jarní období se organizátoři rozhodli největší plzeňský filmový festival nezrušit, ale pouze přesunout. Během šesti dnů včetně prodlouženého víkendu… (více)

Zlín Film Festival představuje soutěžní filmy

Zlín Film Festival představuje soutěžní filmy

25.08.2020

I když se konání jubilejního 60. ročníku Zlín Film Festivalu přesunulo z důvodu situace způsobené koronavirem až na září, jeho dramaturgové mají už dlouho jasno o podobě mezinárodních soutěží, které… (více)

Reklama

Reklama