Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

honajz 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná historka, ještě ke všemu takového toho ublíženeckého charakteru - vyjebává s ním polská mafie, vyjebává s ním policajtka, která mu slíbila ochranu (i jeho rodině), a manželku má tak blbou,že když jí řekne, aby zmizela i s dcerou, tak ta schválně jezdí kolem domu, aby ji mafiáni vyhmátli. Se divím, že jí spíš nedal před držku, náně blbé. Ve vězení jsou zase všichni proti němu a chtějí ho zabít, ale on se nedá, svou blbou blonďatou manželku miluje až na půdu. Co je na tomhle herdek precizně vystavěného? Prostě jeden ojebávaný proti všem a buď vyhraje, nebo prohraje, no other way. Nuda, fakt. A btw, docela se divím, že té policajtce, co ji hraje Rosamund Pike, taky nějak za odměnu za ten podraz nezkrášlil ciferník. Jinak Clive Owen se tady sotva objeví. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale mohlo být vynikající, protože všechny předpoklady byly na místě. Charizmatičtí klaďasové, neokoukaní a patříčně úlisní záporaci, syrové vězení, působivě autentické, zrnité filtry, zemitá režie, zkrátka vše na svém místě pro kvalitní street krimi drama. Bohužel druhá polovina pomalinku, polehounku klouže svojí přehnanou nápaditostí a rafinovaností z drsného dramatu ve stylu Shot Callera do typicky nastavované (a předvídatelné) hollywoodské produkce s více a více nepravděpodobnými situacemi a zvraty. Na druhý film Di Stefana ale rozhodně slušné a dávající naději, že další filmy budou podobně dobré, jako třeba ty od Zahlera, specialisty na krimi dramata s těmi správnými chlapáky a se scénáristicky dotaženými finále. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Solidní krimi / vězeňské drama zaháčkovalo dobře rozjetou zápletkou, kdy spolupracujícímu informátorovi Joelu Kinnamanovi věříte zájem vymanit se ze zločineckého podsvětí. I za mřížemi si dokázal (poctivě) jít za svým, bohužel dojel (on i celý příběh) na jednorozměrné vedlejší postavy na straně zákona, jejichž proměnné postoje měly naopak základy velmi mělké. K závěru přibylo zkratek a „happy“ rozuzlení už se bezradnému scénáristovi z uvěřitelnosti poněkud vymklo. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Byl by to docela slušný film kdyby Kinnaman jako by nepřešlapoval na místě.Buď ho brzdila režie anebo fakt nevěděl jak má hrát.Po delší době opět film ,který na mě dělal dojem, že režisér ani nebyl přítomen.Pike už jsem ve filmech potkala několikrát ,ale ona rozhodně není akční herečka.Umí si ji někdo představit ,že si to s někým rozdá na place v bitce?Já tedy ne. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, že už potřetí v řadě vypadám jako věčně nespokojený divák, ale ani zprvu dobře vypadající, byť trochu starosvětský thriller The Informer neukojil mé touhy po řádném snímku a se spoustou neduhů, které nemůžu odpustit, i tentokrát pouze za tři. Joel Kinnaman je sice bůh, ale logickými lapsy přeplněný film sám utáhnout nedokázal. O prapodivném ukončení ani nemluvě. [viděno na Prime Video 9.9.2023] ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama