Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o veľmi vydarený film s jednoduchým príbehom, ktorý sa však vďaka flashbackom a rozprávačskému štýlu stáva o to zaujímavejším a je doplnený ozaj vynikajúcou hudbou. e sú scény prehnané je jasné každému, ale napriek tomu že nepatrím k nadšencom bojových filmov tento som si naozaj užil. Dlho som ho odkladal, avšak zbytočne, nakoniec bol príjemným prekvapením. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Popri Undisputed najlepsi Adkins. V cisto body close-combat konfrontacii ma to bavilo o level viac ako posledny John Wick prave vdaka tej spinavej, casto k realnosti nebezpecne blizko sa bliziacej krcmovej brawl choreografii (tak to so mnou az take zle snad nebude, ze Lacike? :-) ) a vyborny ustredny hudobny motiv a la Morriconeho Chi Mai alebo spominana La Piovra! ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

I pro mě obří překvapení,protože nejenom,že je to brutální a nekompromisní,ale má to i jakžtakž příběh.Ve vězení super rubanice,ale co se odehrálo posledních deset minut v baru,to budu řadit hodně vysoko v ranku akčních filmů.Ta nasranost a vztek ze všech přímo crčela,stejně jako krev.Fakt dobrý.60%. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Moje hodnotenie prehodilo film fo červena. Ale fajn, patrí mu to. Minimálne za výborné a originálne poňaté rozprávanie príbehu (tá chronologická rošáda bol fakt zaujímavý nápad a myslím, že na tom sa celý film začal stavať). Akcia bola ... No... v zásade ok na západné pomery. Od Adkinsa zakaždým očakávam, žedostanem Yuriho a potom som zväčša sklamaný. Ale to je môj problém, nie toho ktorého filmu. Ale čím ma tento tu milo prekvapil. A síce hraním. Nebol to prerod postavy ala Serpico, ale ako sa od slušnuňkého synáčika stávalo to zvíra so železným chrupom a dopáleným xichtom. To som si užíval. Ako samozrejme aj finálne praskanie kostí. (A malý žmurk smerom k fanúšikom Pulp Fiction, ktorý evidentne v rozprávaní slúži ako predloha). Ten kus naivity nemám potrebu pri takýchto filmoch riešiť. Bolo to fajn. Jo a hudobné podfarbenie na štýl Chi-mai. Veľmi príjemné. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice je to hezky na přeskáčku, aby si divák musel skládat střípky, jak to celé bylo a proč (což nakonec není nijak velké překvapení ani haló), ale nakonec je to vlastně jen taková vztahová vykecávačka s bráchu v hospodě, šmrncnutá mnoha a mnoha bitkami ve vězení (a posléze v té hospodě), až už to byla nuda. Adkinsovi, který si film produkoval, by měl někdo vysvětlit, že méně někdy bývá více. Kolem 36. minuty už jsem byl z těch vězeňských soubojů furt na jedno brdo tak utahaný, že jsem měl sto chutí to vypnout a poslat do odpadu. Ale za závěrečný fight a těch několik pint piva, co filmem proteklo, dám dvě hvězdy. Btw, po tolika bodancích nožem do ledvin, měl ten chlápek vůbec ještě ledviny? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Když je Cain (Scott Adkins) u výslechu, tak policista, který s ním vede hovor, má orosený obličeji. Na konci výslechu má ale obličej suchý. (Duoscop)
  • Film se celý kompletně natočil ve Velké Británii. (herr_carter)
  • Jako bojový koordinátor na filmu pracoval Dan Styles. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Newbold. (Rominator)

Reklama

Reklama