Reklama

Reklama

Významný den

(festivalový název)
  • USA Special Day
Krátkometrážní / Horor
USA, 2018, 7 min

Obsahy(1)

Celá rodina sa stretáva, aby zablahoželala mladej Emily (Maya Bowman). Pripravili si pre ňu aj darček, ale rozhodne nejde o prekvapenie, z ktorého by oslávenkyňa mala radosť. (Marceloo)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chudák děvče ta Emily. Krásné osmnácté narozeniny má, sešla se celá rodinka, vychlazené šampáňo i chutný dortík a oni jí dají takový hnusný a strašidelný dárek…Místo toužebně očekávaného luxusního vozu, dovolené v šestihvězdičkovém hotelu či alespoň funkčního nového robertka jí odhalí děsivé rodinné tajemství a hnijícího dědka…Jen škoda, že drtivá většina shortu se točí okolo nudné oslavy a to zajímavé se odehraje jen v poslední minutě a půl. I díky tomu dávám alespoň ty dvě hvězdy a už vím, proč poslední roky svoje narozeniny trávím daleko od rodiny…40% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh se zaměřuje na Emily, která zrovna slaví své 18. narozeniny a rodinná sešlost ji oznámí důležité tajemství, avšak takový dárek na narozeniny nechceš! Konec je vyloženě nepříjemný a pěkně creepy. Atmosféra zde hraje prim. 8/10. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Celá rodina sa stretáva aby zablahoželala mladej Emily. Pripravili si pre ňu aj darček, ale rozhodne nejde o prekvapenie, z ktorého by oslávenkyňa mala radosť. - Podarený krátkometrážny snímok, ktorý má svoju atmosféru a diváka vďaka dileme o tom, čo príde ďalej, zatiahne do deja. Aspoň u mňa tomu tak bolo a zostal som milo prekvapený z toho, čo sa v závere objavilo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Emily evidentně nebyla nadšená z toho, že se na tak nudné rodinné oslavě začalo dít aspoň nějaké vzrůšo. Popravdě řečeno ani mě ta její oslava narozenin nějak zvlášť nevzala. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Samoúčelné až za roh, ale ten finální coming out za to stojí. Udělat počítačové hry s některými bubáky z filmové tvorby, tak plno games kvůli hnědým kalhotám nedohraju, brrr fuj! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama