Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (210)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mŕtvy čierny policajt na začiatku a začína sa naháňačka za tým, prečo sa tak stalo, aby sme prišli na starú dobre overenú pravdu, že v radoch polície sú aj (alebo u nás väčšinou) špinavci. Pomedzi streľbu sa mihnú podivné dialógy, pri ktorých sa zastavujete na tým, to naozaj v skutočnom živote takto medzi sebou ľudia hovoria? Najvýraznejšia a najkvalitnejšia v celom filme je hudba. A to je dosť málo, aby sa film dal odporučiť. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od 21 bridges jsem příliš nečekal, ale ve výsledku příjemné překvapení, které jede ve stylu 90´s Cop korupčních krimi thrillerů, kde exceluje Black Panther. Příběh se zaměřuje na 2 zloděje, kteří jdou ukrást 30 kilo kokainu, ovšem naleznou tam 300 kg a nečekaně je tam vyruší policejní jednotka a skončí to brutální přestřelkou s 8 mrtvými policisty. Na scénu přijíždí Detektiv Chadwick Boseman, který nechá uzavřít celý Manhattan a má 5 hodin na to, aby vrahy policajtů dopadl. Film je velmi intenzivní od začátku do konce, v tempu nepolevuje a řítí se dopředu jako 300 km jedoucí vlak, disponuje parádní hudbou, solidní akcí a dobrou dávkou napětí, která v závěru přinese i zajímavé rozuzlení. Dnes se už moc podobné filmy netočí, je to spíše záležitost minulé dekády, takže jsem si v kině film užíval. 8/10. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pár detailů tomu trošku kazí reputaci, ale to je tak všechno z výhrad. Když se totiž sejde příjemná stopáž, solidní akce, pěkný scénář a nadprůměrné tempo, nemůže z toho vyjít nic než super film. Moc jsem nečekal a přitom dostal parádní příběh o slušném policajtovi mezi gangstery a zkorumpovanými fízly. 85% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dneska už se thrillery s devadesátkovou atmosférou moc nevidí, tady se to rozhodně povedlo, noční Manhattan to všechno umocňuje, přestřelky jsou správně drsný, nebojí se to krve, Rkovej rating tomu sluší. Nicméně to chtělo kočírovat s pevnější rukou, po velice slibným úvodu se objeví zkratkovitost, spousta nelogičností a nesmyslů a je to nesmírná škoda. Navíc taky "musí" být vše korektní, takže hlavní padouch nesmí být černoch (btw. odhadl jsem to hned na úvod, co nás asi tak čeká), naopak jedinej klaďas je černoch, dokonce i z dvojice zlodějů je zlej ten běloch, zatímco černoch sice krade kila koksu, ale s dobrým srdcem a úmyslem (aha!). Těmto schématům už se ve filmech asi jen tak nevyhneme (ne, nejsem rasista, ale nic se nemá přehánět). Takže celkově slušnej film s dobrou atmosférou, ale chtělo by to doladit. Škoda. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Do pořádného policajtského fláku Ayerovského ražení tomu chybí prokreslenější postavy a vztahy, ale děj i dialogy mají švih, jaký jsem po nevýrazném trajleru nečekal, a ani o dobrou akci není nouze. Hrdina je zprvu sympatický tím, že se zjevnou chutí střílí zločince, a později tím, že místo střílení přemýšlí a na konci má zajímavé dilema. Ostatní policajtské postavy jsou ale až do finále jen na okrasu, v tomhle směru je to postavené blbě. Že se to odehrává prakticky celé během jedné noci na omezeném prostoru je samozřejmě plus. Překvapivě zábavný krimithriller. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Vrtulníky, které používá NYPD, jsou Agusta A119 Koala. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama