Reklama

Reklama

Padesát odstínů černé

  • USA Fifty Shades of Black (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Držte si kalhotky i bránice, do kin přichází dráždivá a na padesát způsobů šťavnatá parodie „Padesát odstínů černé". Stejně jako šedé bestsellery přináší některá šokující odhalení a hned tím prvním je, že erotický hit a drzá poťouchlá komedie jdou nehorázně dobře dohromady! Emotivně vypjatá a děsně vážná romance si pořádný výprask hrubozrnou a přímou legrací prostě zaslouží. Cílem proto tentokrát nebudou erotogenní zóny a odvážné představy, ale především centra smíchu. Co kdyby byl Christian spíše Black než Grey, prachy získal dost pochybným způsobem a v posteli by byl úplně marný? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (251)

figliar odpad!

všechny recenze uživatele

Parodovať Päťdesiat odtieňov sivej je podobná hlúposť, ako natočiť porno pre škôlkárov. Stupidita ako vyšitá. Za tie debilné kecy hercov som sa sám cítil trápne. Celé kino sa smialo na hlúpych nadávkach, ja som neveriacky krútil hlavou. Jeden plus by som však na filme našiel - Tento rok môžem od teraz ísť do kina s pocitom, že horšie ako toto ,,dielo,, nemôže byť nič. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originál jsem neviděl ani jej neplánuji, ale na parodii s Wayansem jsem byl zvědavý a vcelku to obstálo. Překvapivé je, že situační humor je zde poněkud trapný až absurdní, ale naopak potěší vtipné dialogy, při kterých jsem se párkrát hezky zasmál. Ke konci se film už docela táhne, ale na pobavení to postačí. 55% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nedávej jí ho tam celýho. Nezaslouží si to." Pan Šedý a jeho SM srandy si o zparodování vyloženě říkaly, ale pan Černý to absolutně nezvládl. Sice jsem se bavil při výprasku, při waterboardingu a při seznámení s otčímem Ronem, ale to je zoufale málo. Většinou totiž pan Černý dělal a říkal v podstatě to samé, co už dříve plácal pan Šedý. Pouze přitom dělal ksichty, abych pochopil, že je to vtip. Sorry, nepochopil jsem to a sebevědomě říkám, že to nebyla moje chyba. Jsem totiž pan Bílý a nehodlám kvůli tomu trpět. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa, že Sivá bola pre ženy a Čierna mala byť pre mužov, no je to len polovičná pravda. Čierna totiž nie je pre nikoho, Marlon Wayans tie paródie skrátka nevie a aj tu trestuhodne zabíja všetok potenciál. Poznáte to tak, že sa vám za chodu ženú hlavou vtipnejšie situácie ako tie, ktoré bežia pred vami. Vlastne tu vyšiel tradične až jeden fór a to odkaz na Whiplash, zvyšok sa rovná trapasu, nude, zasraným slipom a zas tým černošským kecom - vážne sa v Amerike iné nerieši ? ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se jedná o příběhově i obsahově daleko snesitelnější a propracovanější dílo, než je jeho originál, který paroduje. Některé scény sice nebyli dvakrát "chutné", ale zvracet se mi (ne)chtělo rozhodně méně, než u sledování originálu, kde člověk nevěděl, zda má zvracet, nebo jen brečet či zemřít nudou. Místy jsem se upřímně zasmál a díky krátké stopáži to působilo poměrně svižně a oddechově - vyjma konce, ten by se bez výčitek dal ještě o něco sestříhat. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v v Hollywoodu a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama