Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

TonyStark 

všechny recenze uživatele

Věřím tomu, že Leoš Mareš na to má, ale chce to pořádně zamakat. Začátečnické neduhy jsou vidět až příliš. Je to křečovité a chybí tomu nějaký dobrý originální nápad a tím určitě není okopírované měsíční logo od Fallona a celý zbytek studia od Krause. Hlavně si myslím, že noční show se v našem malém českém rybníčku zkrátka nechytne - tady ani není pro koho vysílat, diváků je sakra málo. Rozhodně je to výzva a ty má Leoš rád - takže jsem zvědavej. A víc prostoru pro Hezuckého - ten to tam rozsvítí! ()

BloodMax 

všechny recenze uživatele

Asi jsem očekával víc, i když zase tak špatné to taky nebylo... Jinak ten noční čas je nešťastná volba, možná kdyby se to šouplo v jiný čas, tak to bude lepší kvůli sledovanosti. Okopírované noční show, které ve velkém frčí v USA se u nás asi neuchytí jak si asi někdo z Primi přeje... za mě takových max. 35 %. ()

Reklama

butterman odpad!

všechny recenze uživatele

Znělka, formát, rubriky, hry, vizuál a v podstatě celý pořad je nechutná a nepovedená kopie The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Originalita je sice nulová, ale tento typ pořadu v našich končínách doteď chyběl. Snad tedy bude první vlaštovkou a my se někdy v budoucnu dočkáme příjemné večerní talk-show reagující na aktuální dění v naší republice a ve světě. Snad i s vtipným moredátorem / komikem co se obejde bez vykrádání. ()

Kusik 

všechny recenze uživatele

Česká kopie Jimmyho Fallona, která zaostává především v tom, že se snaží příliš kopírovat. Oživuje to jen Patrik Hezucký. Docela rád bych to viděl tak, že by místo Leoše moderoval Patrik, ale Leo si to vyloženě užívá, tak proč mu to brát. Hosté jsou zatím spiš takovým undergroundem, tak uvidíme, jak si bude počínat dále. Zatím dávám 2 hvězdy za to, že je to záležitost dobrá pro nespavost. Mozek už chce spát a čučet na bezduchou show je ideál. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Proč TV Prima konkuruje sama sobě, když po přetažení Jana Krause vytahuje v podstatě úplně stejný formát, navíc jej nasazuje na čas těžce mimo hlavní program? Leoš Mareš není ani vtipný, ani pohotový, a jeho rádoby vtipné "sebeshazování "jako drahého floutka, co vlastně nic neumí, mi přijde spíše trapné. Myslím, že je dostatečné slyšet duo Mareš - Hezucký v rádiu, ale dívat se na ně příliš nedá. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama