Reklama

Reklama

VOD (1)

Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) je jeden z nejlepších nájemných zabijáků na světě. Do důchodu mu zbývá pár týdnů, a tak by se rád uklidil někam, kde si počká na tučný důchod. Nakonec se ale nechá zlákat na jeden poslední kšeft. Během něj zjistí, že skutečným terčem měl být on sám. Asi by to nechal být, ale když je vystopován zabijáky nastupující generace, rozhodne se vypátrat, kdo za tím je, a pomstít se. (FoxMulder)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflix ze začátku roku tasí vynikající akční jízdu ve stylu Johna Wicka, ale hlavně má blíže k Japonským šílenostem. Mads Mikkelsen jako vysloužilý veterán a nejlepší nájemný zabiják na světě je naprosto vynikající a rád by si už spočnul, ale jeho bývalý zaměstnavatel ho nyní považuje za přítěž a chtěl by ho odstranit, posílá tedy A- team šílených nájemných zabijáků, aby jej odstranili. Mads je však vždy o krok napřed a nebere si s nikým servítky. Skvěle nahláškované, extravagantně přestylizované, pořádně akční, neskutečně krvavé ( vrtačka ou!) a sex appealem nabité. Takhle nějak bych si představoval natočení filmového Hitmana. Působivá audiovizuální béčková jízda, která potěší fanoušky ujetostí, zvrhlého sexu, nekompromisních antihrdinů a dávkou drsné adrenalinové akce. Zvrat v závěru slušný a sem s dvojkou. Spokojenost. 80% ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho jsem váhal, mezi 2 a 3 hvězdičkama. Pak jsem si ale řekl, ten film měl až nechutně zběsilý střih (moc toho nešlo vidět), režisérsky to moc nedrželo po hromadě (byl to fakt chaos), hlavní Boss byl jedno velké WTF a upřímně Mads mě jako ultimativní zabiják taky nijak nepřesvědčil. Jedno shlédnutí asi neuškodí, ale očekávání bylo přeji jen větší. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bola by to priemerná báchorka o obstarožnou hitmanovi, ktorý ak si chce zaslúžiť penziu, musí vykynožiť armádu mladších kolegov. Je to zmätené medzi bizarne komiksovým krvákom a vážnejším thrillerom, navyše to napriek všetkej tej krvi a čvachtavým headshotom vlastne nemá ktovieako dobre natočené akčné scény. Ale do plusových hodnôt to ťahá ako vždy skvelý Mads Mikkelsen, ktorý je tu opäť kráľ všetkých badassov. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Kdyby se tlupa inhumátorů neskládala z karikatur, bylo by to asi i dobré. Kdyby v úhlavní roli nekornatěl Mads, stálo by to za totální shit. Takhle si odnáším především rozjásaný zážitek z lékařské prohlídky nájemného vraha. Velice zábavný, lidský a absurdní moment. Jo, a kouzelné ,,jednou jsem měl psa".... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(35%) POLAR ? Spíš polární blbost. Já vůl zas pěkně naletěl. Johna Wicka nemám rád. Jednička ještě ušla, ale dvojka už byla totální blbost a právě tento polární film mi Wicka dost ošklivě připomněl. Mads Mikkelsen i vizáží tak vypadal (podobné vlasy atd.. ). Musím říci, že jsem se párkrát opravdu zasmál, jak ta parta debilních rádoby zabijáků se zde předváděla a pomalu každého na potkání ujetě-krvavým způsobem zneškodňovala. Takže to máme v první hodině snímku ! Během té první hodiny se nám tu hlavní hrdina Mikkelsen jen v jedné akční scéně v hotelu předvede – nic moc akční sekvence teda. Až po hodině snímku tu začne konečně Mikkelsen ty idioty aspoň kosit. Pak ho ošklivě zřídlí a sem tam se tu něco děje, střílí se atd. Aspoň to bože! Jinač bych ani ty slabé 2* nedal. Technická stránka filmu je taková průměrná, přestřelky ale ujdou. Vědět to, že se to bude podobat Wickovi, jehož moderně pojatý žánr nemusím, tak se na toto veledílo vykašlu. Konec hlášení! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v Kanade, predovšetkým v okolí Toronta. Scéna odohrávajúca sa vo vile v Čile sa natáčala v Argentíne. (MikaelSVK)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „September“ od Earth, Wind & Fire. Ve 45. minutě pak hraje „Islands In The Stream“ od Kenny Rogers & Dolly Parton. (Duoscop)

Související novinky

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

Blake Lively v adaptaci krvavého komiksu

06.05.2021

Herečka Blake Lively (Mělčiny, Město) bude produkovat a zároveň si zahraje i hlavní roli v nové chystané adaptaci drsného komiksu Lady Killer pro Netflix. Scénář k filmu napíše Diablo Cody (Juno,… (více)

Reklama

Reklama