Reklama

Reklama

Vader: A Star Wars Theory Fan Series

(seriál)

Obsahy(1)

Anakin Skywalker je mrtev. Osm měsíců tajemný Darth Vader prosazoval rozkazy Císaře. Bojuje se ztrátou Padmé a novým prokletým životem, který vede nyní. Vader musí udělat, co je třeba, když se objeví přeživší mistr Jedi, který ho přivádí na domovskou planetu hrobky jeho ženy. Takto začíná fanouškovská série ze světa Star Wars, která vyplňuje události mezi epizodou III. a IV. (beran-ek)

(více)

Recenze (28)

vikino1 

všechny recenze uživatele

Po finančním ždímání značky a prznění klasiky 7 a 8 dílem a Solem tenhle kraťas jasně ukázal, jakým směrem by se SW měli vydat. Pořádně ukázat temnou starnu síly, nekompromisního Vadera lámání krků, sekání hlav a všech končetin za zvuku světelného meče. Žádné nezkušené padavany, zamindrákované teenagery s mečem, zamilované pohledy, a prošení se o výcvik. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je proste bomba. Presne niečo takéto mi na príbehu Vadera chýbalo. Kiež by sme sa ešte dočkali nejakej trilógie čisto o ňom. To by chcel určite každý. Tento kraťas majú na svedomí hlavne fanúšikovia Star Wars a rozhodne sa nemajú za čo hanbiť, práve naopak. Ja sa neviem dočkať budúcej časti. Od profesionálne vyzerajúcich špeciálnych efektov, po neuveriteľné masky Vadera, cez úžasne vyobrazené svetelné meče. To všetko obsahuje táto 13 minútová mini epizódka. Od tohto je už hádam lepší len kraťas Darth Vader VS. Batman. Milujem každú hoc aj maličkú snímku zo sveta Star Wars a som rád, že aj toto dielko vzniklo. https://www.youtube.com/watch?v=Ey68aMOV9gc ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavá práce. Potěší každého fanouška Star Wars, spolu s tím přičtěte originální příběh, hudbu, která zní jako pravá od Williamse a působící jak jinak než pravou chutí předaleké galaxie. Jen věčná škoda někdy trochu slabších hereckých výkonu v rámci motoriky a gestiky, což bylo něco, co zbytečně shazovalo celý dojem. Ale nejde o velký hřích. Jen hlavně ať se pokračuje dál. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Sice nejde o až tak takový zázrak, ale rozhodně mě to nenudilo. Prvních pět minut filmu jak Vader bojuje proti Darthovi Sidiousovi je naprosto zbytečně dlouhý. Mohly to shrnout do 1 nebo do 2 minut a nic by se nestalo, ale co... Jde přece o krátký snímek fanoušků Star Wars. Na to že to není od Disneyho je to super. Jen lituji, že jsem si toho snímku nevšiml už dříve. Hezky fanoušci poukázali na Vaderův rozpor v jeho mysli a to velmi oceňuji. 4 hvězdy. ()

Zajímavosti (7)

  • Odmaskovaného Darth Vadera hraje výkonný producent Star Wars Theory. (beran-ek)
  • Film je věnován primárně fanouškům Youtubového kanálu Star Wars Theory. (UncleMorty)
  • Snímek je inspirován různými concept arty a nápady samotného George Lucase, které se do filmů nikdy nedostaly. (UncleMorty)

Související novinky

Lucasfilm zachránil fanouškovský film

Lucasfilm zachránil fanouškovský film

17.01.2019

Pokud patříte mezi příznivce Star Wars, pravděpodobně jste zaznamenali nedávný neoficiální fanouškovský film Vader: Shards of the Past. Povedený krátkometrážní snímek je prací youtubového channelu… (více)

Reklama

Reklama