Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesně úspěšný Anni (Sushant Singh Rajput) přehodnocuje své životní priority poté, co se jeho syn Raghav (Mohammad Samad) pokusí o sebevraždu, protože propadl u přijímacích zkoušek na prestižní Indický technologický institut. Zatímco Raghav leží ve vážném stavu v nemocnici, Anni mu vypráví příběh o sobě a svých dávných přátelích z nechvalně proslulé koleje H4. Skrývá se v něm nejen množství vtipných příhod, ale také poznání, jak je pro život důležité umění vyrovnat se s vlastními neúspěchy. (Festival indického filmu)

(více)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Dobře promíchaný mix dramatu a komedie. Těžké téma dokáže podat realisticky a přitom ho zároveň i odlehčit. Opravdu se mi líbilo, že utkání mezi premianty a loosery nemělo falešnou pointu, jaká by asi nastala, kdyby to byl americký film. Tenhle výsledek sportovního klání je mnohem sympatičtější a víc ze života. A navíc velmi dobře doplňuje hlavní poselství filmu (kterým bych ale spoilerovala). Herci vesměs sympatičtí a příjemně napsané charaktery. SHRNUTÍ: Nejenom zajíc dokáže dorazit k cíli, zvládnout to může i želva. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Smiech cez slzy, tak by sa zjednodušene dal popísať tento film. Príbeh o priateľstve, životných prioritách, súdržnosti a láske. Skvelý kúsok. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama