Reklama

Reklama

Hrátky s ohněm

  • USA Playing with Fire (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když úzkoprsý velitel Jake Carson (John Cena) přispěchá se svým elitním týmem zkušených hasičů (Keegan-Michael Key, John Leguizamo a Tyler Mane) na záchranu tří sourozenců (Brianna Hildebrandová, Christian Convery a Finley Rose Slaterová) ze spárů ničivého požáru, rychle si uvědomí, že je žádný výcvik nemohl připravit na dosud nejnáročnější práci ze všech – hlídání dětí. Životy, zaměstnání a dokonce i požární sklad hasičů, jimž se nedaří vypátrat rodiče nezbedných ratolestí, se rázem obrátí vzhůru nohama. Záhy zjistí, že děti jsou – stejně jako oheň – divoké a nepředvídatelné. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (46)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Oheň je dobrý sluha, ale zlý pán. Tady posloužil jako katalyzátor k natočení této blázniviny. Hlavně, že si Amerika umí udělat legraci z kalifornských hasičů. John Leguizamo mi chvilkami připomínal Jacka Blacka, dokonce si umím představit, že by se ti dva prohodili. Ten by do té potrhlé partičky hasičů taky zapadl a mohl s nimi řádit. Leguizamo měl i podobná hejblata. Tohle je blbina určená pro menší děti. Dospělí z toho asi nebudou moc nadšení. John Cena je nový Arnold. Taky mu to s děckama moc hezky šlo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Možnože práve kvôli tomuto je parahasičov tak málo.“ Taký výborný kasting nemajú ani niektoré oscarové filmy. John Cena je absolútny komediálny talent (podobne, ako kolega Dave Bautista) a kto tvrdí, že nie, toho zožerie ružový poník. Vynikajúci sú však aj ostatní a to vrátane detí, tínedžerov (Briannu Hildebrand určite poznáte z Deadpoolov ako nezameniteľnú Negasonic Teenage Warhead), žien (resp. expertiek na žaby prepáčte ropuchy), divne sfarbených psov a tichých obrov so sekerou (avšak s krásnym hlasom). Scenár je strašne predvídateľný, ale to ani nemá zmysel komentovať a vôbec mi to nevadilo. Veľmi by som to neradil medzi komédie á la Policajt zo škôlky 1 + 2, pretože John Cena je síce nenormálne namakaný, ale toto je skôr tímovka (Tyler Mane, John Leguizamo a Keegan-Michael Key sú mu totálne vyrovnanými partnermi a je radosť pozorovať ich spoločnú chémiu a to, ako sa navzájom dopĺňajú). Z toho dôvodu to určite viac, ako Ochrancu s Vinom Diesleom, pripomína Troch mužov a nemluvňa resp. Troch mužov a malú dámu. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Pořád se nemůžu zbavit pocitu, že John Cena zkrátka nepatří do komedií. I přesto že ho to baví a nejspíš bude i zábavnej v reálu. Ta jeho postava a celkový obličej prostě křičí se mnou sranda nebude. Nejspíš i proto mám z takových filmu trošku zvláštní pocity. Ostatní herci jsou výborní a ta komedie funguje, jenže pořád se nemůžu zbavit toho pocitu že John Cena který ještě má hrát v komedii někoho kdo nemá skoro ani špetku humoru a má být neustále vážný, tak je to hrůůůza. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Príjemná, milá, hlúpa komédia pre veľkých aj malých, ktorá neuškodí, neohromí, no pobaví v mnohých momentoch. Skvelý cast povyšuje tento film do menšieho nadpriemeru keďže to vyzeralo tak že všetci si užívali svoje úlohy a to sa odrazilo aj na filme samotnom. Netreba čakať mnohé a film milo prekvapí. 3.25* ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

V kategorii dětských filmů je to rozhodně nadprůměrná komedie, u které mátě pocit, že děti to bavilo a herce ještě více. A o to v tomhle filmu šlo, o drama, napětí, tajný útěk a nakonec šťastný závěr, protože děti musí mít šťastné konce a jim byl film určen. A pár dobrých sekvencí pro dospělé se taky našlo (tažená sekera jako z The Shining byl fórek excelentní o jakoby maršálu Malinovském ani nemluvě a tohle tvůrci z našich Pelíšků nejspíše vůbec neznají). ()

Galerie (82)

Zajímavosti (2)

  • Počas záverečných titulkov nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Natáčení probíhalo od 4. února do 29. března 2019 ve Vancouveru v Kanadě. (ČSFD)

Reklama

Reklama