Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jako "teen" jsem tento seriál milovala a stále budu:) Phoebe, Piper, Prue a Paige. Nádherné ženy a geniálními schopnostmi obdařeny mocné čarodějky. Luxusní úvodní znělka ♫ How Soon is Now od Love Spit Love ♫. V každé epizodě úvodní záběry na San Francisco a jejich nádherný, skutečně existující barák:) Nejlepší jsou zhruba první tři série, poté začala již kvalita znatelně upadat, a už to zkrátka nebyly ty čarodějnické holky jako na začátku. Plus oceňuji skvělý dabing hlavních představitelek. Nejvíce jsem si oblíbila Kateřinu Lojdovou, při jejímž hlasu si doteď v každém filmu vybavím rozvernou, vtipnou a milou Phoebe. Výborné epizody, správně béčkoví démoni, mocná zaklínadla, Kniha Stínů, a jeden z největších démonů, s jakým se nejspíše setkaly. Samotný Zdroj. Čarodějky v sobě mísí humorné, hororové i dramatické prvky, a pro mě tato kombinace excelentně funguje. Jako výstavní kousky si opatruji několik epizod na VHS:) ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Když jsem byla o dost mladší, tak jsem seriál měla ráda - to znamená, že jsem to s tím milováním nepřeháněla, nemáchala jsem doma rukama, abych zastavila čas nebo abych hnula s věcmi. S jistou věkovou hranicí už přechází chuť se na to dívat. Stejně jako se dává věkové omezení od kolika film může "dítě" vidět, tak tady bych dala spíš limit do kolika se na to dá dívat. ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu je dobrý, ale s postupem času originalita jednotlivých dílů klesá, démoni se objevují v obměněných podobách. Nejhorší, co se mohlo stát, byla smrt Prue, protože Page je pro mě naprosto kýčovitá a bezcharismatická osoba, takže seriál hodně utrpěl. O nových sériích, kde se objevuje Chris z budoucnosti toho nemůžu napsat moc lichotivého, ale to, co přišlo v sériích po něm byla katastrofa, na kterou se nedalo dívat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

__Charmed: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,095,269 //počet predaných kusov 107,699║ __Charmed: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,250,902 //počet predaných kusov 160,818 ║ __Charmed: 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $13,778,225 //počet predaných kusov ║ __Charmed: 8.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,604,047 //počet predaných kusov 245,371 ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Hrůza děs!!! Tohle skýtalo tolik možností!! Např.díl co sem viděl dnes,tedy alespon jeho část. Abyste mi rozumněli, vždy, když mám ranní, přijdu ve 3 z práce, ohřeju jídlo a du si sednout k bedně. Pokaždý si pustim tv nova nebo prima a jen zírám, co nám to servírujou. Někdy to je superman, jindy čarodějky a já nestačím žasnout. Tak, ten dnešní díl:Malá holčička tvrdí, že zachránila vílu před troly a má ji zamčenou ve své skřínce. No a holčičce rodiče samozřejmě nevěří, ale o to by nešlo. Nevěří jí ani naše "milované" "čarodějky" . No twl!!! Seriál plný duchů, démonu, čarodějnic a všeljaký jiný havěti a víly a trolové, to se našim čarodějkám nezdá. No twl, já málem blil!!!Tim nevěřením pěkně zaplácli 10 minut dílu. Krutá výpln. Scénáristu bych natáhl na pranýř a zmlátil do bezvědomí. To samý bych udělal se Shanen Doherty, že se propůjčila tokovýmu humusu. Ale tu bych na to pranýři nemlátil. Možná trošičku :-) ()

Galerie (1 147)

Zajímavosti (75)

  • Všechny tři čarodějky skoro stále nenosí podprsenky. (Čiban)
  • Úvodní píseň "How Soon Is Now" nahraná skupinou Love Spit Love je ve skutečnosti předělávkou originálu od kultovní britské kapely The Smiths. (Eldrick)
  • Kostymérky si ponechávaly v maskérně seriálové oblečení asi 2 týdny, aby ho měly po ruce, kdyby byla potřeba něco dotočit. (HappySmile)

Reklama

Reklama