Reklama

Reklama

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy

  • USA Gretel & Hansel
Trailer 2

VOD (1)

Kdesi daleko v zemi pohádek vede mladá dívka svého malého bratra do temného lesa. Zoufale shání jídlo i dřevo. Narazí ovšem na děsivé ztělesnění zla. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (183)

lamps 

všechny recenze uživatele

Pohádka na dobrou noc jako horor na dobrou noc. Dobrý nápad (který měl někdo dostat už dávno) v osobitém zpracování s důrazem na až surreálnou atmosféru a bezvýchodně temné prostředí. Škoda, že nezbyly odvaha ani peníze na místy kreativnější a údernější řešení a že to chvílemi působí lacině a zkratkovitě. Přesto nevšední zážitek s přesvědčivou Sophii Lillis a cílevědomou výpravou, který není kinům na ostudu. 60% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Nápad přetavit jednu z nejznámějších pohádek do čistokrevného hororu zněl na papíře určitě jako velmi dobrý nápad, jelikož tato látka tomu vlastně svým způsobem i trošku vybízí. Bohužel, ve finále jsme dostali artově zabarvenou záležitost, u níž stojí za zmínku pouze lokace a užitá kamera. Ostatní atributy počínaje formou a konče obsahem téměř vůbec nefungují, pročež zde tedy dostaneme velmi, VELMI rozvláčnou podívanou, která vlastně ani neví, pro jaké publikum je primárně určená. Škoda. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nápad dobrý,začátek je dokonce víc než to,ale pak to začne trochu drhnout a většina těch snových(?) pasáží je dokonce spíš otravných.Navíc to v určitých momentech vypadá opravdu lacině a i když tu jsou na druhou stranu pasáže,kterým se nedá upřít atmosféra,tak bohužel klady nedokáží převýšit zápory.Přitom to mohla být hororovo-pohádková záležitost nejen roku,protože podobných filmů se zase moc netočí...60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $15,347,654Tržby Celosvetovo $21,282,967Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Skôr vizuálne podmanivé než nejako zvlášť dejovo pútavé, taký dosť komorne podaný horor, ktorý to ale nejak zbytočne neprestrelí a zbytočne netlačí na pílu. Necháva diváka nasávať tú ponúknutú ponurú patinu. /60%/ ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Lovci čarodejníc neboli vďaka Gemme Arterton ani zďaleka hororom. Ani tu si na hororové chúťky nenapravíme, skôr je to taká rozprávka podľa skutočnej udalosti? Tak to niekedy vyzerá. Takže ako horor síce nové prevedenie Gréty a Hajzla neuspeje, ale ako alternatíva k rozprávke podľa mňa celkom áno. Takže slušný priemer. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama