Reklama

Reklama

Škola zlomených srdcí

(seriál)
  • Austrálie Heartbreak High
Austrálie, (1994–1999), 154 h 18 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Todd Hunter

Hrají:

Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche, Ada Nicodemou, Rel Hunt, Putu Winchester, Salvatore Coco, Barbara Gouskos, Ivar Kants, Stephen O'Rourke, Abi Tucker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(209)

Obsahy(1)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet… (Kubesz)

Recenze (119)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jo tohle byl seriál mýho mládí, resp. puberty. Vždycky jsem přilítl domů ze školy, zapnul TV a už jsem sledoval, co se přihodí novýho. Dneska už si to moc nevybavuju, ale vím, že moje nejoblíbenější postava byl průserář Drazic, kterej byl sice zápornějšího charakteru, ale přitom byl vlastně klaďas. :D No jo, to byly časy!! ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Best seriál #10 - - - Rád na tento seriál vzpomínám. První seriál ze středoškolského prostředí, který mně zaujal. btw. Beverly Hills mně nikdy nějak extra nebralo... Krásná Anita... frajer Dressic.. tento seriál mi hodně líbil a kéž by ho nějaká televize zopakovala nebo byl k sehnáni na netu... znělka: http://www.youtube.com/watch?v=MZIAchv1Exg Nostalgie! (hodnocení za 1. - 7. sérii - konec) ()

Reklama

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie kedy som sa ponáhľal zo školy domov aby som nepremeskal ani jednu časť na Nove dávam 4*. Vždy to bola taká oddychovka pre mňa. Podobné veci som prežíval aj ja na strednej škole. Tento seriál bol ako naozaj podľa skutočnosti a dospievaní. Každý mal svojich sračiek až po krk, stredoškolské lásky atď a nie ako zbohatlícke BH 90210, ktoré sa snažilo hrať na rodinné pozlátka . Rád by som si pozrel seriál znova ale nikde (zatiaľ) sa už nedá zohnať a žeby ho dávali opäť v TV tak asi ťažko po tých rokoch a dobe prevratu žánrovitosti. Ak by ho mal niekto tu z prítomných komentujúcich poprosím správu a dohodneme sa 😉 ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pokud Škola zlomených srdcí, tak jedině Katerina:) Žertuji, samozřejmě i celá ta středoškolská parta, kterou jsme měli tolik rádi:) Anita, Danielle, Rose, Allie, Stassy, Barbara, Drazic alias "Dresik," největší borec s tím piercingem v obočí:), Ryan Scheppers, Steve Wiley, Peter Rivers, Con Bordino, Alan Bolton, Nick Poulos, brýlatý Charlie či Bill Southgate. Dodneška si pamatuju nešťastný boxerský zápas Steveho či školní porod Rose a jména některých herců. Nezapomenutelná úvodní znělka, ach jo, jako kdyby to bylo včera... ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem na zadny podobny slataniny nekoukala, ale tohle bylo neco jinyho =) davali to dycky dyz sem prisla ze skoly, a tak dycky sem to mela zaply a casem se na to zacla i opravdu koukat a sledovat =)) a ono to bylo skutecne dobry a zabavny a i hlavni predstavitele stali za to, ale mohlo me urvat, dyz mi unikl jeden dil a umrel Nick a pak uz zadny flashback.. =/ ale ne, tohle me fakt bavilo =))) a Bolton a posleze i Drazic rulez ;) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Postava herce Ruperta Reida, Declan Costello, byla pojmenována po zpěváku Elvisu Costellovi, jehož skutečné jméno je Declan MacManus. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama