Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (433)

esopesokeso odpad!

všechny recenze uživatele

Vynikajúci seriál.................................................................vždy bol na ňho spoľah,ked som chcel zaspať ............................................................jediný seriál,ktorý mal viac časti,ako bolo mandoliniek za komušoch ........ ozaj a pamätáte si tú deväťtisícšestosedemdesiatuôsmu časť? ;) to bol ale cliffhanger....... ( -10/10 ) ()

sud odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů ze začátku, někdy když to dávali prvně. Už tehdy se mi to zdálo jako hrozná kravina a to mi bylo deset. Potom s odstupem času jsem na to občas při přepínání narazil, nebo když jsem čekal na nějaký pořad a toto bylo před tím (TV Nova to vyslílala asi osm let). Jenom je mi záhadou, jestli někdo sledoval všechny díly. ()

Reklama

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Další americká,nekonečná srágora,vhodná tak akorát pro zasmání.Horko těžko jsem shlédl 2 díly a rychle utekl.Je to o nikom,o ničem a lidé k tomuhle píšící scénář mají můj hluboký obdiv a divák jim buď milostiv.,protože něco takového vytvořit je opravdu výkon.A vysílat tolik let se to může jen v Americe.Halelujá!Dávám jasnou a čistou nulu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Někdo tady napsal naprosto přesně, že jde o neuvěřitelně vitální kravinu. Já se jako malá pamatuji, že seriál koukala sestřenka na "Polákách", neb u nás ještě neběžel. Vykládala mi o něm s takovým zaujetím, že když jsem měla možnost začít koukat, začala jsem. Nešlo o bůhví jaký zázrak, ale zase úplný brak to taky není. Opravdu jsou horší. Pravda nedalo se vidět všechno, ale ušlo to. A za tu délki si fakt jisté ohledy zaslouží. Byly díly na tři hvězdy i na houby. ()

Hopkins odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co si z toho serialu pamatuji že když k nám jedné zimy přijela babička , která poctivě sledovala každý díl tak přjela v době kd ynějaká žebská spadla do škarpy no a když babička na jaře odjížděla byla furt v té škarpě :o))))) Ono ne jen že to byl nekonečný seriál který má přes deset tisíc dílů možná tuším kolem 12500 ale ruku do ohně za to nedám ale taky se tam asi všechno dehrávalo na sekundy kded se hrabe 24 hodin :) tak to fakt bylo na sekundy:o))))) a o uvodní znělce ani nemluvím tu slyšet tak asi musím chodit k sousedům na telku. ovšem jedno se tomu upřít nemůže odvážní ti co na to koukají ti co byly ochoitní celý život točit tento horror a odvážní ti co tomu dali jednu a více hvězdiček :o)))) ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Nejdéle v seriálu účinkovala Deidre Hall jako Dr. Marlena Evans. Svou postavuje hrála nepřetržitě od roku 1976, přičemž v roce 2012 měla na kontě už více než 2 000 epizod. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)
  • V seriálu si zahráli hned tři Češi - Jan Tříska, Eva Jeníčková a Ivan G'Vera. (Gavron)

Reklama

Reklama