Reklama

Reklama

SpongeBob v kalhotách

(seriál)
  • USA SpongeBob SquarePants (více)
USA, (1999–2024), 123 h 6 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Tom Kenny, Rodger Bumpass, Bill Fagerbakke, Clancy Brown, Carlos Alazraqui, Ernest Borgnine, Dee Bradley Baker, Carolyn Lawrence, John Rhys-Davies (více)
(další profese)

Série(14) / Epizody(317)

Námořnická a někdy nesmyslná dobrodružství SpongeBoba, nevyléčitelně optimistické, bezstarostné a mluvící mořské houby a jejích přátel, kteří žijí na dně oceánu. (oficiální text distributora)

Recenze (289)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že seriál už léta běží v telce pořád dokola a mám tím pádem všechny série najeté tam a zpátky od začátku až do konce, můžu směle konstatovat, že SpongeBob je příjemná odreagovačka, která neuvěřitelně pobaví všechny generace diváků, víceméně každý si zde přijde na své. Každá epizoda má něco do sebe, každá nabízí perfektní podívanou. Nemám nic, co bych vytknul. Skvělý komediální seriál s povedenými, zcela signifikantními animacemi. 10/10. ()

Daae 

všechny recenze uživatele

Kdysi mě ukázky na tuto pórovitou, žlutou, infantilní postavičku lezly na nervy. Tehdy jsem ještě nevěděla o co jde. Pak jsem si jednou po škole pustila MTV a málem jsem se srolovala smíchy z pohovky na podlahu. Tenhle originální a pološílený humor je přesně pro mě. Tom Kenny je velice talentovaný člověk, neboť jsem si nikdy předtím nedokázala představit, že by dospělý muž mohl mluvit tak úžasně hravou fistulí. Moje nejoblíbenější hláška, která v naší domácnosti zlidověla: You've got to use your IMAGINATION! *nad hlavou nakreslí rukama duhu* ()

Reklama

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedna velká bezkonkurenční halucinace. Zbožňuju Spongeho a když jsem viděla Twilight s českým dabingem, tak jsem místo Edwarda viděla Spongeho (díky Honzovi Maxiánovi) a celý film jsem se jen smála. Jojo občas si říkám, že ty starosti, které má Houba Robert v ananasu na dně moří, bych také chtěla mít. :D ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem tento seriál zachytil v televizi a šokovalo mě, že jsem ho objevil tak pozdě. Nicméně je to další důkaz toho, že český dabing nepatří do kopru a na ujetý smích Jana Maxiána jakožto dabéra Spongeboba se těším jako malý kluk každý den. K originálu jsem se nedostal, ale nevadí, zajímá mě spíš česká verze, hlasy režisér vybral geniálně. Jelikož jsem mimo televizi dost často, budu si ho muset opatřit nějak jinak. S ním člověk zapomene na všední starosti a zlepší mu to náladu. Dost mě ale zaráží, jak zdejší rádobykritici haní dětský seriál, který určený dětskému publiku. Pochybuju, že v jejich věku tomu budou rozumět. Jestli to děti baví, není co řešit. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Já fakt nemůžu jinak, než dát toto vysoké hodnocení. I když už nejsem dítě (aspoň věkem ne), tak se mi ta žlutá hodná, nevinná houba hrozně líbí.. Je to dost pro děti, občas je zde i nějaký ten hlubší humor, ale je do oka bijící, jak velmi dětinské to je. No a to je právě ono. Úplně si ujíždím na tom, jak je Spongebob a Garry roztomilý.. na to už člověk asi musí mít povahu :). Začala jsem sice na objektivních 4 hvězdách, ale tím, jak mi Spongebob umí rozveselit náladu a pohladit moji dětskou duši, mu musím udělit plný počet.. (vezmu-li ještě v úvahu, že je to z roku 99..:) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (76)

  • Spongebob původně vznikl v Orange County Marine Institute, kde jej vymyslel Stephen Hillenburg (tvůrce seriálu). Ten zde pracoval jako mořský biolog. (P. J. D.)
  • Chce-li Tom Kenny vytvořit Spongeobobův výrazný smích,opakovaně se udeří do hrdla, když říká "Ahh". (cvaky32)

Reklama

Reklama