Reklama

Reklama

Parta přátel si pro legraci nainstaluje aplikaci, o které se tvrdí, že umí předpovědět čas zbývající do smrti. Je to trapný pokus o žert nebo již každému začal děsivý odpočet? (Vertical Entertainment)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (229)

applause 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem čekala něco lepšího, ale pak to byla standartně klasická americká kravina. Téma filmu - aplikace, díky které se dozvíte, kdy zemřete je zajímavé samo o sobě. Nicméně zpracování už je tu horší. Film mě docela zajímal skoro do své třičtvrtiny, ale pak už to bylo přehnané, hlavně ten konec. Hustej byl moderní kněz. Jinak by se nic nestalo, kdybych se na film podívala doma nebo ho vůbec neviděla. Nedoporučuji. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak špatný, jako jsem si myslel ... (Asi přijdou trochu spoileři:) Je to dobře zahraný, ta hlavní postava, kterou hraje Elizabeth Lail... je fajn (ale kozy neukáže). Černoch mi taky nevadil a naštěstí i umřel (uups spoiler), trapný lekačky v první polovině naštěstí vymizí a nahradí je slušný napětí s hodně dobře vypadajícíma démonama... Asi jsem to celý vykecal, ale co už... Viděl sem fakt mraky horších... ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo oprášil myšlenku z Nezvratného osudu. Technologie nám výrazně pokročily, takže v hlavní roli je tentokrát zlověstná aplikace. Horor se nebere zase tak vážně, což je vždycky plus, i když pozéři budou prskat. Především vedlejší postavy (kněz, ajťák) jsou skvěle napsané. Potěší i účast neokoukané Lail. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Limonáda na hodinku a půl. Jinak to fakt o ničem neni. Hororovka pro vylekaný a připosraný teenky v USA, co u toho budou baštit cockporn a kolu. Pár lekaček je solidních, ale jinak je to zase jiná varianta na vyvražďovačky, a to ten námět zněl dost lákavě. Tentokrát vás bude vraždit nějakej malware. Nesmí chybět ani rádoby vtipná postava kněze, ale jeho úloha jaksi vyzní do ztracena a konec se odehrává v nějakym skladišti. A pak se vám podaří ochcat smrtku. Ale sami víte, že se smrtí si radši nehrajte. Na druhou stranu, casting se povedl a herci jsou vesměs dost sympatičtí. 50% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Výsledek Countdownu je přesně ten, jaký jsem očekával. Celkem hezký a originální nápad, do kterého se dá vymyslet tolik zajímavých prvků, pohřben naprosto béčkovým, bezduchým a neosobním zpracováním. Postavy jsou nezajímavé a emočně úplně mrtvé, vývoj děje ostřílenější divák odhadne už od čtvrtiny filmu, na každém rohu "bubu", ale povedlo se to jednou, možná dvakrát. Stejně tak z hackování appky a vymítání démona se dalo vytěžit daleko, daleko víc, než to odbýt za 10 minut a ačkoliv jsem tohle čekal, tajně jsem doufal alespoň v lepší průměr. Alespoň za snahu a jednu zajímavou a vtipnou postavu mladého kněze, který skáče radostí, když se dozví, že někoho chce zabít démon, přivřu oko a dám aspoň tu dvojku. Nezajímavý, ničím inovativní horor, na který si za týden nevzpomenu. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (11)

  • Některá místa v odvrácené části nemocnice bylo možné vidět již v seriálu Vlčí mládě (od r. 2011), například šatna nebo chodby. (pityty)
  • Na konci filmu je ještě jedna scéna v závěrečných titulcích. (fisus)

Reklama

Reklama