Reklama

Reklama

Pro balík prachů

  • USA Honest Thief (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Tom (Liam Neeson) je nechvalně proslulý zloděj, ale city, které chová ke své nové lásce Annie (Kate Walsh) ho přimějí napravit staré hříchy. Chce přestat žít jako zločinec a především nechce svůj vztah s Annie postavit na lžích. Rozhodne se přiznat přímo FBI a odevzdat státu peníze, které ukradl, výměnou za dohodu a čistý trestní rejstřík. Když zavolá do místní kanceláře FBI, aby se přiznal a domluvil si schůzku, agenti Baker (Robert Patrick) a Meyers (Jeffrey Donovan) to považují jen za žert. Posílají místo sebe své podřízené, agenty Nivense (Jai Courtney) a Halla (Anthony Ramos). Tito dva mladší agenti jsou v šoku, když zjistí, že Tom je skutečný bankovní lupič. V jeho ukradených penězích spatří vstupenku do lepšího života. Tak začíná hra na kočku a myš, ve které se do sebe zamotá dobré a zlé. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (167)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘEDÁM VÁM VŠECHNY PENÍZE, CO JSEM UKRADL, KAŽDOU PENNY, VÝMĚNOU ZA NIŽŠÍ TREST…““ /// Tak nějak v poklidu rozehrajou tu hru, ve který Liam zdrhá a musí bojovat o svůj život. Prostě role, která mu sekne. Bohužel srdce vám nerozbuší činy jeho, ale činy těch druhejch. Spousta nelogična a píčovin, který mají zvýšit reputaci Liama Neesona jako drsnýho týpka. To se sice daří, ale jinak nic zvláštního nečekejte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se kvůli starý do lochu. 2.) Mám spoustu peněz a nebaví mě to. 3.) Říkají mi „dovnitř a ven“. /// Thx za titule „happyjim“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

I mě už ty neesonovky celkem přešly, ale kadence již není taková, takže jsem byl zvědav i na tu loňskou. Chvilku to vypadalo, že bude Neeson konečně záporák, nicméně už podle názvu a obsazení Jaie Courtneyho (ke kterému mám velice ambivalentní pocity) se dá leccos odtušit. A musím přiznat, že mě to docela dost bavilo a fandům nenáročného a nepříliš akčního thrilleru můžu jenom doporučit, nicméně do kina už bych na to nešel...70% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Strašně jednoduché béčko s nekomplikovanou a vlastně i trochu pitomou zápletkou, mdle nasnímanou a ozvučenou akcí někde na úrovni levného akčního televizního seriálu, ale přesto docela docela sympaticky odvyprávěné. Liam Neeson tu sice už trochu nechtěně paroduje ty své role dobráků se "specifickými dovednostmi," leč neochvějně pevným morálním kompasem, ale záporáky stále kope docela slušně. A proto na tyhle filmy přece koukáme, no ne? ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Lájem i ve svých 104 letech, pokud bude ještě při smyslech, bude schopen zahrát podobnou roli bývalého vojáka/bodyguarda/ochranky/vrátného/kohokoliv kdo umí rozbít držku a zlověstně huhlat a vyhrožovat " I will kill you". Tohle je další stravitelná a zábavná jednohubka, která nenasere a druhý den ráno už nevíte, že jste na něco koukali............................6 z 10. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když poctivý kasař Liam zahoří láskou, zhasne u bankovních trezorů hořák jeho autogenu a přezdívka „In & Out Bandit“ nabyde nových rozměrů.. Naivita scénáře je místy zarážející a teprve v 54. minutě vyhlásí Neeson režim řešení „my way“, nicméně v rámci soukromého žánru severoirského plnitele pytlů na mrtvoly to lze považovat za snesitelnou variaci. Pokud však hledáte o tradičně romantické kriminální profesi něco hodnotnějšího, nechte na svůj sejf působit klasický vrták Thief od Michaela Manna.. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (4)

  • Třetí akční film představující postavu Liama ​​Neesona jako obviněného ze zločinu, kterého se nedopustil, po filmech Non-Stop (2014) a Taken 3 (2014). (ČSFD)
  • Scény automobilové honičky byly natočeny v listopadu 2018. (ČSFD)
  • Film je věnován milující vzpomínce na Lauru Lynn Williams. (Rominator)

Reklama

Reklama