Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Popelka Kay Cannonové (Ladíme!) je moderní filmový muzikál a zároveň odvážné pojetí pohádkové klasiky. Naše ambiciózní hrdinka (Camila Cabellová) má velký sen. Její Famózní víla kmotřička jí pomůže vytrvat a uskutečnit ho. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (76)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Otázka za milion: Co tím chtěli tvůrci říct? Už jenom úvod, kdy se poprvé ukáže naše Popelka, nedává smysl. Holka má svůj vlastní ateliér, ale po hudebním čísle se dozvíme, že nebýt lásky k jejímu mrtvém otci, není bezďák. Ale tohle asi nebude dávat smysl až do konce úplně celé, že? A princ? Ten hledá babu? Ví to jistě? Na mě vážně působil, že hledá spíš prince  :( pochopila jsem, že film chce vzít každý stereotyp příběhu, který malým holčičkám pohádky tlučoudo hlavy. Problém je v tom, že většina oněch správně výchovaných holčiček časem pochopí, že to je jenom pohádka, a není to život. Ale tohle je pojato až moc agresivně. Moc se tlačí na feminismus, až se to bude tomu, kdo je napůl cesty, zdát směšný. Protože princ je sobeckej vůl, kterej si nabalí holku, která chce dělat kariéru. A stejně to končí tam, kde to končí. Takže...k čemu to bylo? **** Ale jednu věc z filmu bych zavedla hned. To kouzlo na podpatky  ;) **** Nevěděla jsem jednu věc. Že to bude zároveň muzikál. To mi nevadilo. Vlastně to mi na filmu vadilo nejmíň. Covery fakt seděly do děje a vždycky když byl mash up, tak to bylo taky v pohodě. Ale to film nevytáhne. Asi bych se snímkem měla menší problém, kdyby vymysleli novou pohádku a nejmenovalo se to Popelka. **** A proč Popelce furt říkali, že je od popela a špínuška, když od popela nikdy nebyla a měla celou dobu dokonalý make up? :D ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia variácia populárnej Popolušky (a veruže je ich už až príliš!). Scenár bol o čosi liberálnejší ako v tradičnej verzii (aspoň nejaká zmena), a prekvapivo napokon aj záver sa odlišoval. Ale inak, nič extra, asi mám predsa len radšej klasiku. Camila bola síce šarmantná, ale postava Popelky v tejto verzii bola na môj vkus až príliš neskromná a preafektovaná. Ohľadom gay "kmotričky" sa radšej ani nevyjadrujem. Jediné, čo sa mi fakt páčilo, boli kostýmy, a predovšetkým očarujúce kulisy zámočku Waddesdon Manor! ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Tak strasne sa snazia byt moderni a cool, az je to smiesne a otravne (hned od uvodneho preslovu). Originalne pesnicky (a choreo k nim) su velmi meh a u tych znamych som mala pocit, ze si nezasluzia ich pouzit, zvlast Queen. Najpozitivnejsie pre mna je, ze mi Idina neviempreco neznela ako Elsa a teda mi ju nepokazila a pacil sa mi moment, ked Elle vysvetlovala, ze jej chovanie nie je out of spite. A Minnie je krasna kralovna. Camillu ako spevacku mozem, ako Popoluska mi vadila. Nie ze by som ju potrebovala uplne subtilnu, ale nie az takuto diva-idnu. Asi si zopaknem verziu s Drew Barrymore, ta mala v tomto ohlade solidny balanc... ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Libi se mi pojeti macechy a nevlastnich sester, kostymy a kupodivu me i neskutecne bavili mysky. Co me ovsem neskutecne vadilo, byla nektera hudebni cisla, princ a jeho vztah s Popelkou. Chlapec floutek, co floutkem zustane a vlastne ani nic neumi a nedokaze, kterej si najde cilevedomou pracovitou holky, ktera je neskutecna karieristka... ()

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ani za ten čas nestojí. Snad nejhorší popelka, kterou jsem kdy viděla. Naprosto nepřirozené, divné a uřvané. Tohle za mě ani nebyl zpěv nebo to k němu mělo až nepřiměřeně daleko. Popelka vždycky měla určitou úroveň, ale tady ale opravdu přešlápli. Tentokrát souhlasím s davem. Na film se nedalo koukat a vlasy mi div nevstávaly hrůzou na hlavě. Za mě katastrofa!!! Ani nechci vědět, který "inteligentní" člověk to vymyslel. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (8)

  • První film od Columbia Pictures exkluzivně pro Amazon Studios. (Vitox)
  • Natáčení probíhalo v Pinewood Studios v Londýně. (noelcoward73)
  • Na rozdíl od většiny verzí klasického příběhu Popelky není Princ jedináček, ale má sestru. (Vitox)

Reklama

Reklama