Reklama

Reklama

Recenze (5)

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Preboha, ako môže v dnešnej dobe vzniknúť niečo takéto? Veď toto by horkoťažko bolo konkurencieschopné v časoch Herkulesa a Xeny, nie dnes. Toto nie je ani béčko, ani céčko, toto je tvorba hodná Asylumu. A kvôli takýmto stupiditám prichádzame každý rok o nejaký skvelý seriál? Niekomu v Hollywoode už fakt krásne yebe. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Toto sa vôbec nepodarilo. Pôsobí to ako soap opera v sci-fi kulisách v ktorých sa občas mihne nejaký farebný mimozemšťan. Prakticky celý čas sa tam len kecalo totálne o ničom. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Dala bych tomu šanci, protože hlavní negativum vidím v nedostatku informací, které chtějí nejspíš dávkovat postupně. V pilotu odhalí hrozbu pro galaxii, ale proč se o ní mám vlastně bát, když ani nevím, jak funguje? Hlavně, že jsme se seznámili se spoustou cool mladých lidí, z nichž většina je tu od toho, aby nadbíhala hlavní hrdince. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

C-ckovi herci, C-ckovy scenar, C-ckove efekty, frackoidne postavy tipujem z Disney TV. Kazda veta az boli, aka je lame, uz dlho som take nezazila. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok hrozne amatérsky, potom nuda, postavy sa tvária ako keby mali v hrdle horúci zemiak. Pilotný diel totálne nezaujal a záverečná prestrelka bola strašná fraška. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama