Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Čím více dílů vidíte, tím jde hodnocení dolů. A je docela možné, že se mé hodnocení zasekne na jedné hvězdičce, protože sestra si to nahrává. Každopádně tu jednu dávám jen za Jessicu Biel.. Já mám pro ní velkou slabost.. :-) K datu 29.9.08 Snižuju na tu "slibovanou" jednu hvězdičku. Protože, aby v každém díle řešili válku v Iráku a že je to správné a tak podobně.. to ne.. ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Keď som bola mladšia tak som tento seriál (dnes pre mňa z nepochopiteľných príčin) odpozerala od začiatku po neviemkoľkú sériu...Je isté, že druhýkrát, by som už takú chybu nespravila, lebo problémy typu kto chodí, kto nechodí a prečo nechodí do kostola a ten "idylický" život ide úúúplne mimo reality.....Kde každý chodí svoje ťažkosti riešiť za miestnym kňazom, ktorý vie akoby zázrakom všetkým pomôcť a poradiť aj s nejakým morálnym ponaučením ako bonus....Nechápem, kde tvorcovia vôbec na tie nápady chodili... ()

Reklama

marttaN odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už opravdu moc, při pohledu na tento seriál je mně fyzicky zle, hlavně z postavy Beverley Mitchell, nevím proč, ale jak ji vidím mám chuť udělat něco hodně, ale hooodně zlého a jak vidím ty malé parchanty jak vědí co přesně chtějí a co je pro ně dorbý.....tak a doooost i při psaní tohoto komentáře se klepu vzteky, proč tady nejde dát záporné hodnocení, protože pro ně odpad je až moc velká pocta......poroboha já fakt asi budu blejt. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na nejgeniálnější epizodu z celého seriálu. Nejstaršímu synovi vypadne doma z bundy brčko, který dostal od kamarádů, ale protože to je kluk svatá, tak by ho stejně nezhulil. Jenže vykládejte si to pastorovi. Maminka má však se synem podezřelý soucit, načež z ní vypadne, že jednou v sedmnácti tuto fuj fuj nezákonnou cestu do pekel také vyzkoušela. A co se nestane? Pastor ženu zavrhne a chce se rozvádět! Nakonec si ale uvědomí, že to asi nebude dobrý řešení situace, když už se jim v jejich domečku pro barbíny s bílým plotem a labradorem poflakují dva tucty fakančat. No neposrali byste se z toho? Ale jako kulisa k vyléčení angíny to bylo príma. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Krok za krokem ochuzený o (záměrný) výtečný humor a skvělé postavy, ale zato "obohacený“ o náboženskou propagandu a s místy až neuvěřitelně sebeparodicky působícími pasážemi (u některých scén mi připadá, jako kdyby je psali ti největší mistři sitcomu, ale režisér byl dřevák a pojal to jako zcela vážné drama!). Samozřejmě většinou se děj točí okolo (veskrze trapných) vztahů každého s každým (a že kluka nebo holku tu mají i ti skoro nejmenší - a kolikrát ne jen jednoho/jednu!!!). Sledovat se to sice dá, ale jen pokud opravdu nemáte nic lepšího na práci... Já jsem na tom svým způsobem už závislý, za což se strašně moc stydím, ale ona je to někdy fakt ohromná prča. ;-) 30 % ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)
  • Postava Erica Camdena (Stephen Collins) sa umiestnila na 11. mieste v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • Barry Watson (Matt Camden) je jediným z účinkujúcich, ktorý režíroval jednu epizódu a k jednej napísal aj scenár. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama