Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (276)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nejako sa mi do toho nechcelo, ale prečo nespraviť frajerke radosť pred sviatkami, že áno. Na tomto filme nebolo nič také čo by ma zaujalo s trailerov, no mám rád Maštalíra a tak isto aj mladý Kroner ako režisér nieje zlý (jeho Lóve radím medzi to najlepšie zo slovenskej tvorby). Ale k filmu. Čo teda ten film ponuka ? Predovšetkým peknú vianočnú atmosféru, zasneženú prírodu okolo Štrbského plesa, pekne vyzdobený a nasvietení hotel, fajn kameru, jojkarský hercov zo seriálov a príbeh, ktorý je pripomína skromnejšiu verziu lásky nebeskej. Priznám sa, že úvod ma celkom bavil, vtipy sa celkom podarili, pikantný slovník nechýba a obzvlášť ma zaujal Maštlír, ktorý mal asi najvtipnejšie a najlepšie scény ("vraj tvrdený plast, kurvy šikmooké"). Iný herci a ich postavy a príbehy ma toľko nezaujali, ale nemôžem povedať, že by som sa nudil. Cez vianočne sviatky a na slovenske pomery je vlastne tento film celkom príjemné prekvapenie. Škoda len, že záver bol taká klasika, ktorá už nebaví tak ako na začiatku. 60% - 3* ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

……áno scenár :hlboká plytčina, humor skôr v náznakoch, herci pre mňa hlavne  J.Bartoška a E.Vášaryová (aj keď nemali až tak čo hrať)....ale atmosféra Vianoc ,zasneženého Štrbského plesa, snaha ukazať dobro a happy end....na našu slovenskú filmovú mizériu skôr nadpriemer.  P.S. v Čechách, že to bolo predabované ????? to čo  to nás čaká i predabovanie napr. komédie  S Tebou mne baví svět ? - kedysi sa na konci oficiálnych listov písalo: Svetu mier  - teraz mi to pripadá skôr ,že.... svetu jebe..... ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně romantická komedie s nejvyšší koncentrací postav, které mají náběh na alkoholismus. Všichni jsou s tím ale v pohodě. Stejně jako není problém, že muži fatálně selhávají v rolích otců, milenců nebo manželů. Bohatí a obludně povrchní hrdinové, žijící v drahých domech/bytech a trávící konec roku v nejdražším hotelu Vysokých Tater (pouze a jedině jako reklama na něj dává film smysl), celkově nemají ve svých životech moc starostí. V podstatě jedinou komplikaci, která natahuje stopáž, představuje jejich neschopnost používat internet. Jinak by Barťák nemusel stalkovat Vášáryovou přes půlku Slovenska a každý by hned věděl, že řidič s fetišem na koťátka ve skutečnosti není miliardář.___ Pakliže jsem poselství naprosto nelogicky poslepovaných scének bez pointy pochopil správně, spočívá v tom, že ženy by měly čekat, dokud se v jejich životech neobjeví ten správný muž (případně dokud nezmizí ten nesprávný). Samy pro své bezpečí a štěstí nic udělat nemohou. A hlavně nemůžou být spokojené, dokud si je nevybere nějaký chlap. Ideálně hodně, hodně bohatý, fešný a svalnatý. Jako kdyby nestačilo, že zápletka (pokud tedy film nějakou mám, čímž si nejsem jistý) nedává absolutně žádný smysl, většina postav je (špatně) předabovaná do češtiny, jakkoli zjevně žijí v Bratislavě. Pár z nich ale mluví slovensky a některé přecházejí mezi oběma jazyky.___ K tomu přihoďte zhulenou Vášáryovou, hororové setkání těhotné ženy s medvědem, vtipy postavené na tom, jak Maďaři mluví, jak Číňane vypadají a jak mladé influencerky prožívají menstruaci, vrcholně nenápaditý výběr písniček (když něco vánočního, tak So this is Christmas), mrazivou samozřejmost, s jakou je přijata skutečnost, že jedna z postav při pádu na lyžích utrpěla otřes mozku... a máte poctivý slovensko-český bizár. Ideální na Silvestra, když budete i bez alkoholu chtít zažít něco, ohledně čeho si následující den nebudete jisti, zda se vám to jenom nezdálo. Kéž by. 20% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak bohužiaľ. Spočiatku sa zdá, že by to mohla byť aj slušná zábava, lenže scenáristi po pár stránkach zistili, že na to, aby uspokojili nenáročné publikum, netreba zbytočne vymýšľať vtipnejšie hlášky než je nutné a zaujímavejšie rozvedené zápletky. Veď stačí, keď tisíckrát použité klišé odohrajú pred kamerou obľúbení herci a diváci to zožerú aj s navijákom. Scénky, kedy sa musí Emília Vášáryová pitvoriť v húličskom rauši, sú urážkou celej jej hereckej kariéry a nič scenáristicky prvoplánovejšie si neviem ani predstaviť. No a posolstvo? Vážené slečny, ak vás náhodou opustí frajer kvôli inej, tak nezúfajte, do pár dní si vás určite vyhliadne dokonalo vyzerajúci milionár so stopercentým charakterom, ktorý je navyše aj zázračne single. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to nepřišlo tak hrozný; když už jsem viděla to hodnocení tady a komentáře. Jistě, aspirovat to na film roku nemůže, ale ani to není zdaleka to nejhorší. Je to vlastně jakási snaha o americkou romantickou komedii, která se nám tady ve střední Evropě prostě moc nedaří. Tohle je naprosto průměrný pokus, ale úplně v klidu koukatelný. Jistě je to všechno zkratkovité, plytké (moc postav, moc rozehraných příběhů, vztahy pak nedokážou mít žádnou hloubku) a všechno musí mít happyend (aneb film bez jakéhokoliv poselství), ale tak je to romantická komedie a dobře se u toho žehlí. Těch 52 %, co to teď má, je naprosto odpovídajících. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)

Reklama

Reklama