Reklama

Reklama

Pořádné pecky Billa a Teda

  • USA Bill & Ted Face the Music (více)
Trailer 2

Na této vzrušující cestě skrze prostor a čas budou William „Bill“ S. Preston, Esq. (Alex Winter) a Theodore „Ted“ Logan (Keanu Reeves) hrát o mnohem víc než kdy dřív. Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. Při hledání hitu, který vrátí život do normálu a přinese vesmíru harmonii, jim pomůžou jejich dcery, nová skupina historických postav a několik hudebních legend. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (76)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejspíš půjdu proti většině. Předchozí dva filmy jsem viděl poměrně nedávno a oba se mi líbily. Jenže tenhle mě prostě zklamal. Tuhle sérii mám rád hlavně kvůli tomu, jak se nebere vážně a je úplně dementní, ale v tomhle díle je to víc vážné a o dost míň dementní. A přitom vtipů není málo, jen prostě... nejsou vtipné. Až na výjimky. Škoda, a to jsem se celkem těšil. Dějově je to spatlanina jedničky a dvojky (to mi vadí snad nejmíň), bohužel poměrně nudná a ani dcery Billa a Teda mě bůhvíjak nezaujaly. Pak je tu ještě jeden extrémně odhadnutelný zvrat (Kdo vlastně zachrání svět?) a na konci jakýsi podivný pokus o poselství a přesah. Jinak nic zajímavého a pro mě osobně je tenhle díl z celé série nejhorší a jako jediný bych si ho už znova nepustil. Jak už jsem psal, je to škoda. 2* ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vskutku mě to neurazilo a celkem i bavilo, i když  do komedie má snímek daleko. Je to hloupé, tupé, nevtipné, ale zároveň duo Keanu a Alex funguje skvěle a je vidět, že je to bavilo. Hodně se mi líbilo sledovat alternativní dopady dvou nejlepších kamarádů s cestováním do budoucnosti. Je zde Rocker-Keanu, 90 letej Keanu, nějakej mix homo-nevímsčím Keanu. Dále rekreace známých Rockových hvězd i těch daleko před dobou. Vcelku je to příjemná jednohubka. ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Z celé série se mi nejnovější dobrodružství Billa a Teda líbí určitě nejvíc. Je tu hodně odkazů na předešlé dva díly, ale naštěstí se tu na ně nespoléhá zbytečně moc a film si tak jde opět svou vlastní cestou. Je ovšem pravda, že tentokrát tu narozdíl od druhého dílu není moc nového. Opět se tu cestuje v čase, kde se dávají dohromady slavné osobnosti a opět tu dojde k návštěvě pekla. Mimo to je ale místy velmi zábavné sledovat Billa a Teda, kteří navštěvují svoje budoucí já. To na tomto filmu vlastně oroginální je (aspoň v rámci série) a funguje to na jedničku. Natočit film o zestárlé ikonické dvojce (byť v Česku asi zase tolik ikonická není) nakonec překvapivě vůbec nebyl špatný nápad. A musím říct, že poselství na konci filmu opravdu pohladí na duši. Občas prostě není špatné natočit v dnešní době natolik pozitivní film. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Předchozí díly jsem neviděl (a po tomto snímku ani nechci) a možná proto mi to přišlo jako neskutečná kravina.... Je neskutečné, že se tu objevil K. Reeves...to snad nemá zapotřebí... Navíc ztoho věčného 'Dude!' se mi dělalo zle...děkuji za naši češtinu, která je tak slovně bohatá. Nejvíc mne iritovaly dvě zcela nesympatické dcery - jedna ulítlá (S. Weaving) ještě šla, ale ta bezpohlavní (B. Lundy-Paine) byla hnus. Do toho se všichni se trapně pitvořili...a celé to moc nemělo kvalitu. Za mne totální propadák. Jednu hvězdu dávám za Smrťáka, Peklo a Dennise... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Bill & Ted Face the Music " je v mojich očiach komédia, akú som asi už dlho chcel vidieť. A možno som ju aj nedávno videl. Žiadna vážnosť, žiadny reálny život, len čistá nefalšovaná komédia a veľmi silný pozitívny duch. Nevidel som predošlé dva filmy, takže som išiel do filmu viac-menej naslepo, no musím povedať, že som sa na tom úprimne bavil. Kopec absurdných situácií, ktoré fungujú a vedia pobaviť. Postavy, ktoré sú mi sympatické a chcel som ich sledovať. Dejové línie, kde sa môže stať absolútne čokoľvek a absolútne najlepšia kapela, akú kedy mohol svet vidieť. A akú sme nikdy nemali možnosť v histórii mať. Je tu kopec známych mien a som si uvedomoval ako to celé funguje a ako si to užívam. Mimochodom, počkajte si na koniec titulkov na ešte jednu poslednú scénku. Myslím si, že stojí za to. Problémov tu pár nájdem. Miestami film pôsobil, že trošku stojí na mieste, alebo neprináša tak zaujímavé momentky. Napriek tomu, že sa snaží. A potom je tu veľmi prekvapivý zvrat, ktorý som dokázal odhaliť ešte niekedy pri začiatku filmu. Bol to jeden z tých obrovských "wait a minute" momentov, kedy mi všetko do seba zapadlo a dalo tomu úplne nový význam. Myslím si, že ak chcete vyslovene pozitívnu komédiu, kde nikto nepotrebuje riešiť reálny život, vôbec nič nemusí byť realistické, no funguje, tak toto je film pre vás. Neviem či to v roku 2020 ocenia viacerí, no ja áno. Hodnotenie: B ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V jedné ze scén z prostředí pekla se objevuje odkaz na obraz od surrealistického umělce Zdzisława Beksińskiho. (Dvorisek)
  • Když se hlavní postavy dostávají z pekla v dodávce, jedná se o odkaz na původní scénář k prvnímu dílu. Tam měli protagonisté cestoval časem v dodávce, ale ta byla nakonec změněna na telefonní budku. (animaxis)

Reklama

Reklama