Reklama

Reklama

Ichi the Killer

  • Japonsko Koroshiya 1 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sakra...nezůstal nikdo, kdo by mě zabil. Krví prosáklým příběhem japonského podsvětí nás provází bezohledný stroj na zabíjení Kakihara. Na cestě za svým osudem Ichim předkládá zívající blonďák Evropanům neortodoxní druhy násilí v duchu unikátní asijské cesty. Tento film opravdu není pro diváky se slabšími nervy nebo pro ty, kterým se z většího množství krve dělá nevolno. Režisér Miike své publikum rád šokuje - a ve svém oboru je mistr! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (273)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +několik gore scén -charaktery postav, děj filmu/// Asi na tom filmu něco bude, ale asi jsem to nějak nepochytil. Jedno vím jistě, amíci by si na takové gore scény netroufli. O to více můžu ocenit režiséra tohoto filmu. Jenže první problémek byl asi ten, že jsem si film nejprve projel (DivX se projíždí rychle) a narazil na obě gore scény (myslím ty s těmy slečnamy). No byl jsem docela v prd***. Tak jsem si pustil film a čekal jak budu uchvácen. Zbytečně, v ději a v postavách jsem se celkem ztrácel, jednání hlavního hradiny jsem celkem nechápal, no hodně z toho mi přišlo jako samoúčelné. Obsazení může být bohaté, ale zatím jen říkám "může být" protože jsem zas takovou čest s japonskou kinematografií (potažmo herci) neměl. Hudba mi nepřišla moc výrazná, i když někdy přidá pěkně na atmosféře. Celkově však nemohu hodnotit kladně... No ale kdyby nějakej amík natočil teen vyvražďovačku a inspiroval se zde?! :-))/// Celkem 50%/// ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

krv, všade krv! mučenie, sekanie, týranie, rezanie a striekanie . . . japonský "tarantino" servíruje krvavú polievku pre silné žalúdky, no robí to s humorom, comixovým nadšením a citom pre doťahovanie motívov, budovanie príbehu, zvláštne postavy a uzatváranie jednotlivých osudov - takže je na míle vzidlaný lecným krvavým béčkam a druhotriednym splatterom; ()

Reklama

kinej 

všechny recenze uživatele

Tak se přiznám, že jsem tohle moc nepobral. Nějak mi uniká o čem to je. Vlastně mi přijde, že príběh někdo splácal, aby mohl natočit scény plné sadistického mučení. Násilí ve filmu mi nevadí, ale nesmí jít o účel, nýbrž o prostředek. Vtipné to občas bylo, ale jinak jsem se spíš nudil. Těšil jsem se na konec. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Přistupte blíže, dámy a pánové! Ano i vy paní s těmi rozkošnými dvojčátky! I vy pánové, co se snažíte skrýt pivo do novin! Nebojte se a pojďte dále! Čeká vás unikátní cirkus, jaký jste ještě neokusili! Uvidíte násilí vertikální, násilí horizontální, řezavé, bodavé, drtivé, ale i párkrát se publikem prolne pach prachu střelného! Nebojte madam, bude tam i násilí na ženách.... Ale chlapi, nestrkejte se, posadí se skutečně každý. Nebojte se smát nahlas! Čeká vás velkolepý příběh o Ichim, brutálním zabijákovi, který nechce být zabijákem, ale je k tomu nucen tím, že jsou mu vklíněna traumata z minulosti a očekává se to od něj! Že tento příběh neznáte? Nevěřím.... ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Mimořádně ujetý film o silně pošramocených hrdinech, kteří ač jsou postrachy svého okolí, zůstávají otrokami své zvrácené masochistické touhy. Hlavní atrakcí filmu jsou poměrně nechutné, ale nikoli vyloženě nevhodné brutality. Děj si jejich zakomponování do filmu dokáže většinou obhájit, přesto ale scénář není tak dynamický, jak by mohl být. Dvě hodiny stopáže mohly být zkrátka využity lépe, obzvlášť když se jedná o tak nevšední film s potenciálem pro více podivností. 7/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film vzniknul na motivy známé mangy Hideo Yamamota. (Divočák)
  • Střecha činžovního domu, na níž se odehraje závěrečný souboj Kakihary a Ichiho, je ta stejná střecha, na níž v Miikeho dalším filmu Dead or Alive: Hanzaisha vypráví policista o vraždách a o Yakuze. (Divočák)
  • Divákům na Torontském mezinárodním filmovém festivalu byly při vstupu do sálu, kde byl Ichi promítán, podávány i papírové pytlíky na zvracení. (Divočák)

Reklama

Reklama