Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (262)

lift666 

všechny recenze uživatele

Páni. To jsem opravdu nečekal. Viděl jsem to podruhé (po hodně dlouhé době, byl jsem na tom v kině (takže někdy v srpnu 2003) a ted jsem to viděl podruhé v TV (5.5.2007) a stalo to, co se stalo s prvním dílem. Zase to bylo mnohem lepší než první podívání. Takže vím všem, co tomu dávate tak nízké hodnocení. Koukněte se znova. Ne nuceně... Až to zase budou dávat v televizi a vy budete mít volno, koukněte se znova a změňtě. Pak by určitě tento film neměl černou barvu, kterou si absolutně nezaslouží. (proto dávám 4*, jinak bych dal asi 3*)... Takže za 60% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Film 'Pravá blondýnka' měl u diváků vcelku úspěch a tak se tvůrci rozhodli natočit další příhody velice naivní, ale úspěšné Elle Woods v podání grandiózní Reese Witherspoon. Tentokrát se vlivem osudu dostane až mezi politiky ve Washingtonu, D.C. Ale bohužel, nějak to moc nevyšlo. Veškeré kouzlo předchozího snímku je pryč. Naivita a ztřeštěné chování růžové blondýnky je již očekáváno a tak už tolik nepobaví. Přesněji řečeno, nepobaví vůbec. Tady zkrátka platí, že opakovaný vtip už není vtipem. Luskání v kongresu má co do činění s trapností. Citovými výjevy se tu dost tlačí na pilu. Dojemné scény úspěšnosti hlavní postavy fungují, což je asi to jediné, co se na celém počinu povedlo. Možná v tom byl i jistý úmysl. Každopádně je tento snímek značně nepovedený a zbytečně shazuje předchozí díl. ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Odpad som nedala len z jedného dôvodu a tým je láska a rešpekt k pôvodnému Legally Blonde a k Reese Witherspoon a jej postave Elle Woods z jednotky. Schválne som napísala z jednotky, pretože z múdrej a inteligentnej Elle urobili v dvojke hlupučkú Elle. Ešte šťastie, že meno autorky knižnej predlohy tu nie je uvedené. Nechápem, ako mohol takýto výslovene trápny scenár niekto schváliť?!!! A vôbec napísať?! Jeden z najhorších a najhlupších scenárov ever! Byť toto môj výtvor, tak sa hanbou prepadnem pod zem! Ako Sequel je Legally Blonde 2 úplné sklamanie. Pri jednotke som sa veľa nasmiala a celý čas som sa náramne bavila, dvojka nie je ani vtipná a ani romantická. V hlavnej úlohe nie je vlastne Elle, ale jej čivava!!! Asi to už nemohlo ani horšie dopadnúť. Dopozerala som to celé, čakala som, že aspoň svadba Elle bude za to stáť, ale ešte aj tú svadbu odflákli. Párkrát som to mala chuť vypnúť, nikdy viac! Keď raz je to blbo napísané, ani super casting nepomôže - okrem Reese ešte Sally Field, Jennifer Coolidge, Regina King. Majú šťastie, že ich kariéra nebola týmto filmom ukončená. Vrelo NEodporúčam ANI na jedno pozretie, jednotku však kedykoľvek. A prečo vlastne je v názve aj Red a White, tak to som už vôbec nepochopila. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dvojkový tak trošku odvar po jedničce - ale budiž! . . . Politický thriller spojený s dramatem o ochraně zviřátek, pejsáčků obzvláště. Sladká rýže s malinovou polevou, bombónek s kokiškem. Bruiserův zákon!!! To je to, oč zrovna ve Washingtonu běží - a kdo ví, ví jak je těžké se v tamní politické vatě udržet. Ellí ta má pod kloboučkem, Bruiser se šťastně potká s maminkou, zviřátka získala sladké zítřky a naše bystrá >šťáva< pomrkává po Bílém domě! . . . Tož to se těším na trojku (nejspíš Ellí v lůžku s pejskem a panem presidentem. Z důvodu mládežipřístupnosti všichni samosebou v růžových kalhotkách... ;-) - - - P.S. Jak tak koukám, intoši i pitoši šílí... ;o))) . . . To tady fakt tak málo jedinců (i zkoušených cinefilcků) pochopilo, že je to satira a parodie nejen na všelijaké ty blondýnky, o pobliticích a jejich nohsledech ani nemluvě...? :-o ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Špatné, bez nápadu a bohužel někdy i dost trapné.Tohle pokračování nemělo vzniknout. První díl se mi líbil, ale tohle jsem asi radši vidět neměl. Všechen ten nadhled, vtip a romantika z jedničky se poděly neznámo kam a já jsem jen nevěřícně zíral, na čem že se to tvůrci rozhodli postavit tohle nešťastné pokračování. Netrvalo dlouho a všechny ty právní taškařice, týkajících se boje za práva pejsků, mi začaly lézt na mozek a tak jediné, co drželo mou pozornost byla opět sladká Reese Witherspoon. Tak si říkám, kolik asi ti scénáristé stráví času nad podobným scénářem... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (18)

  • Jména autora knihy "Všechno, co jste kdy chtěli vědět o tom, jak schválit zákon" je Tom Altobello, který byl na natáčení asistentem hlavního rekvizitáře. (HappySmile)
  • Tisková konference k filmu se konala v Londýně místo Los Angeles, protože Reese Witherspoon (Elle Woods), která byla tehdy v pátém měsíci těhotenství, tam zrovna natáčela Jarmark marnosti (2004). Dvě třetiny účastníků konference kvůli tomu letěly do Londýna, kde se ubytovaly v přepychovém předválečném hotelu Grosvenor House. (HappySmile)
  • V úvodní scéně s fotoalbem je na fotce malé Elle Woodsové (Reese Witherspoon) s jejím pejskem Bruiserem ve skutečnosti Bruiserova trenérka. (HappySmile)

Reklama

Reklama