Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

My, co jsme zvyklí na Rodrigueze v poloze Grindhouse, Sin City a tak podobně, si musíme říkat: proč? Pro dvanáctileté děti to je nepochybně trefa do černého, ale pro kohokoli, kdo prošel věkem mutování, je to jenom trapná blbost, která, ano, budu hnít v pekle, je pořád lepší než Osvícení a zbytek nudných sraček. 55% ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Programově oddychový film určený hlavně dětem, které se zhlédly v superhrdinech a bondovských agentech. Že jde o Rodriguezovo dílo poznáme spíš z hereckého obsazení, než z čeho jiného. Jeho pokus o rodinnou, trikově opulentní komedii se vcelku vydařil, hýří ztřeštěnými nápady, děj hezky odsýpá, ale pocit nadšení se přece jen nedostavuje. Rodriguezova fantazie nemá eleganci a soudržnost Tima Burtona ani bezbřehost a podprahovou zlověstnost Terryho Gilliama. Přes lehce dietní vyznění ale přesto palec nahoru. 70% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Robert Rodriguez, Danny Elfman a John Debney: 1. Cortez Family ,2. My Parents Are Spies ,3. Spy Wedding ,4. Spy Kids Demonstration ,5. Parents On Mission ,6. Kids Escape House ,7. Pod Chase ,8. The Safehouse ,9. The Third Brain ,10. Buddy Pack Escape ,11. Oye Como Spy ,12. Floop's Song (Cruel World) ,13. Spy Go Round ,14. Minion ,15. Sneaking Around Machetes ,16. The Spy Plane ,17. Floop's Castle ,18. Final Family Theme ,19. Spy Kids (Save The World) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pro velesvižné tempo, sympatické postavy (včetně sošné Carly Gugino a usměvavého Dannyho Treja), celkovou odlehčenost a bezbřehý rej nápadů tomuto rodinnému špiónskému blbnutí leccos rádi odpustíte, nicméně velká míra infantility a bolest břicha z přeplácanosti vás nepochybně dostihnou. Dětští herci (především výborná Alexa Vega) naštěstí neotravují a slaboučké (CGI) triky do záměrně béčkového "bondovského" dortu taky patří. [Koukám, že cca rok po premiéře jsem hodnotil za 4 *.] ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava pre malých, ktorá je síce blbárňou, ale dá sa na to dívať. Je to na hranici 2* a 3*. Trocha som sa aj bavil, no nemôžem povedať, že kráľovsky. Vtip nechýba, aj keď je dosť detský a nudný a chvíľami trápny. Rodrigueza mám rád, ale tie detské rodinné somarinky si mohol odpustiť. Radšej by mal spojiť hlavu s Tarantinom, podobne ako v projekte Grindhouse a vymýšľať podobné úchylárne. S prižmúrením oka dávam 50% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Inspirováno Rodriguezovou částí filmu Čtyři pokoje, který kromě něj točili další 3 režiséři. (HappySmile)
  • Ve chvíli, když Machete (Danny Trejo) proskočí oknem, můžeme si na jeho levé ruce všimnout žluté náplasti, ta v dalším záběru zmizí. (SONY_)
  • Celé jméno Carmen (Alexa Vega) zní: Carmen Elizabeth Juanita Echo Sky Brava Cortez. (SONY_)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama