Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(5) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Šestice dospívajících táborníků je první, kdo má zažít nejneuvěřitelnější dobrodružné kempování na světě: Druhohorní tábor! Ale když INDOMINUS REX, geneticky vytvořený vrcholný predátor, uteče a způsobí poruchu všech systémů v Jurském světě, což způsobí řádění dinosaurů v parku, táborníci zjistí, že se musí spolehnout jen na sebe navzájem, pokud se vůbec chtějí dostat z ostrova Nublar a najít cestu domů. (TV Minimax)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (45)

Israha 

všechny recenze uživatele

Pohodové, vizuálně zdařilé (dinosauři naanimovaní opravdu na výbornou) a od druhé série i sympatickými protagonisty disponující dobrodružství, které nenudí, ale na můj vkus mu poněkud chybí přidaná hodnota - první série vypráví příběh, který už vlastně známe, jen z jiného úhlu pohledu; druhá přichází s novým, který ale veškeré motivy bez výjimky recykluje z předchozích Jurských parků. A k tomu se mi zdá, že formát půlhodinových epizod tomu úplně nesvědčí, zpracování v podobě klasického celovečeráku by obsahovalo méně vaty a bylo hutnější. Chválím na druhou stranu práci s postavami, od druhé série je ústřední šestice teenagerů odstřižena od stereotypů a působí velmi životně. A rovněž jsem rád, že prostor dostali i někteří méně okoukaní dinosauři, přeci jen je na můj vkus už trochu přerexováno a přeraptorováno. Ale seriál jako celek mě i přes značnou zábavnost nepřesvědčil, že je něco víc, než krmení konzumentů značkou do doby, než vyjde další hraný film. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

´´No dětičky, chtěla by jsi jedno takové, především jsou hlučný, nepořádný a smrděj, děti přece nesmrděj, mimina smrděj´´...Jedna z replik filmu, který dinománii v devadesátkách rozjel. A přesně pro nejmenší je určen i tento animák s kupodivu povedenými dinosaury a skvělým autentickým ozvučením, s postavami dětiček dělajících bordel po nejexkluzivnějším zábavním parku na světě už je to horší. Zápletky vznikají jejich průsery a absolutně nikdo z dospělých je není schopen ohlídat. Kdyby mě ale podobný seriál zastihl ještě v období mých deseti let asi bych také propadl. Já si ale tenkrát musel vystačit s omalovánkami a JP pexesem, které jsem prachsprostě ukradl ze školní družiny a nikdy sem toho nelitoval. :) 60% ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych touto cestou Netflixu "poděkovat", že v synátorovi probudil lásk... Ehm, posedlost dinosaury. Před Křídovým kempem jsme je oba měli rádi. Měli jsme nějaké figurky, byli v DinoParku i v O2 Aréně na "živých" dinosaurech a četli pár knížek. Jenomže za měsíc od premiéry jsme jím drženi v kleštích saurománie, kdy jsme byli nuceni vidět to dobře třikrát (a jedeme počtvrté), sjeli jsme všechny filmy i Lego parodie, dvakrát dohráli Lego Jurský svět, neustále kreslíme mapy ostrovů a výběhy, stavíme z Lega ohrady, nosíme z knihovny kvanta publikací, vypisujeme a obreslujeme každou stranu, sledujeme na YouTube tisíc a jedno video s hračkami dinosaurů a slyšeli jsme již kvadrilionkrát píseň Vrátila se jura. Zatím se mi daří zatajit, že k Happy Mealu jsou aktuálně dinovajíčka právě z Křídového kempu. Naštěstí je karanténa čili od spolužáků se to k němu nedostane. Uff, aspoň něco. Jestli jsem kdy měl dinousaury rád, tak je nyní z duše nenávidím. Což mě mrzí o to více, že je mi zcela jasné, že vidět Křídový kemp v jeho věku, tak bych tomu propadl nemlich stejně. A nebylo by se co divit, protože Křídový kemp skvěle kombinuje dětské dobrodružství a dinosaury. Ano, je to jako filmy, kdyby v nich zbyly pouze eskapády děcek. Což by mi však jako pvním stupněm povinnému těžko vadilo. | S1: 3/5 | ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Dětem se to asi bude líbit hodně. Na seroš pro mladší je to i poměrně brutální. Lidé tu umírají. Problém jsou naprosto neinvenční zápletky jednotlivých dílů a nehezká animace. I když tu by člověk překousnul. Potenciál dál tu rozhodně je. P.S. Vedoucí tábora Dave a Roxy by si zasloužily vlastní spin-off. Extrémně sympatické postavy tihle dva. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Projekt, který celkem jasně vyjevuje mou neutuchající chlapeckou posedlost jurskou sérií a světem, který vytváří a rozvíjí. Formát je sice hodně dětský a neustálé last-minute uskakování před čelistmi predátorů je místy docela úsměvné vzhledem k tomu, že seriál přímo vyplňuje události filmové série a má stejně nastavená pravidla fikčního světa. Dvacetiminutové návazné epizodky jsou ale bez výjimek vysoce atraktivní a zábavné, neustále se něco děje a za něčím logickým směřuje a animace je hlavně u dinosaurů dostatečně živá, abychom jí uvěřili a nechali se unášet jen atmosférou milovaného i obávaného místa - navíc jsem v tomto ohledu těžký nostalgik, a kdykoli se spustí některý ikonický Williamsův motiv, jsem jako v transu. Simultánní události Jurského světa (2015) to navíc jen nudně nevykrádá, ale zábavně rozvíjí, a potěší samozřejmě pomrkávání k některým osvědčeným prvkům série ve stylu restartování systému a záchrany dinosaurů před chamtivými lidmi. Samozřejmě bych to uvítal v dospělé a produkčně štědré verzi, ale stejně - něco takového jsem vždycky chtěl dostat a je to skvělá strategie, jak ke značce přitáhnout novou generaci dětí. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (5)

  • Scéna, kde se děti schovávají v kuchyni a Scorpio Rex nakoukne do kuchyně přes okénko ve dveřích, je stejná, jako když se ve filmu Jurský park z roku 1993 podíval přes okénko Velociraptor. (Ondra.Simmer)
  • V prvom plagáte sú modely postáv iné ako v seriáli. (Leftysk)
  • V 6. minutě, kdy si Kenji povídá s Brooklynn na sedačce, má v oddáleném záběru vousy, v přiblíženém už ale ne. (Ondra.Simmer)

Reklama

Reklama