Reklama

Reklama

Detektiv losangeleské policie Charlie Waldo (Charlie Hunnam) přišel o svou dobrou reputaci. Stáhl se ze společnosti, žije životem poustevníka v malé chatě někde daleko na vrcholcích hor a zmenšil svůj majetek na pouhých sto věcí. Jezdí jen na bicyklu, čímž minimalizuje i svou uhlíkovou stopu. V průběhu tří let mu narostl velký neupravený plnovous. Do jeho poklidného života najednou vstoupí soukromý detektiv, shodou okolností jeho bývalka Lorena (Morena Baccarin). Požádá ho o pomoc a vtáhne zpátky do práce. Jde o televizní hvězdu Alastaira Pinche (Mel Gibson), respektive o vraždu jeho manželky, ze které je obviněn. Je to zapeklitá věc – on si totiž nic z osudné události nepamatuje. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (63)

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5,5/10). Jediným důvodem proč jsem se chtěl podívat na tento film byl právě hlavní hrdina Charlie Hunnam. Musím říct, že mě film dokázal docela pěkně vtáhnout do děje a první hodinu jsem si říkal, že to není vůbec špatné. Charlie měl pořád svoje vousy, které mi k němu prostě neodmyslitelně sedí. Bylo dost divné, když svou "lví hřívu" shodil. Od té doby to šlo s Last Looks docela z kopce a nezachránil to ani závěrečný twist, který byl hrubě neuspokojivý. Je to rozhodně lepší než všechny ty sračky ve kterých se poslední dobou objevují podobné vyhaslé hvězdy jako Mel Gibson. Pokud se to někde snažilo být vtipné, tak já jsem se teda nesmál. Poslední věcí, která mi hodně kazila dojem z filmu bylo místy dost divné zaostření kamery, volba hudby a nazvučení. Alespoň tohle si mohli trochu lépe pohlídat. ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Moje blbost, že věřím zdejším anotacím, že před filmem nečtu žádné komentáře a nekoukám většinou na trailery. Prý "akční/thriller". Tyhle škatulky psal asi mimozemšťan. Trapnější frašku jsem už hodně dlouho neviděl. Ano, správně mělo být "fraška/trapárna/nudná, rádoby mondénní pseudokomediální kvazidetektivka", nebo tak něco. Nezáživný děj, nezajímavá zápletka, vyloženě odpudivé prostředí hollywoodského showbizu a v něm ani jedna sympatická postava, v hlavní roli nepodařený klon Brada Pitta, který v jednom kuse dostává přes hubu, ani jedna jediná scéna, která by mě aspoň trochu zaujala, nebo při které bych se aspoň trochu pousmál, nic, naprosto zhola nic, kvůli čemu bych chtěl dát byť jen jednu slabou malinkatou hvězdičku. Absolutní ztráta času. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Obsah nalákal a naozaj som si myslel, že ide len o podcenenú kriminálku. Avšak ono sa z toho vykľula komédia, ale len pokus o ňu, vtipné mi tu neprišlo vlastne nič. Je tu aj nevyužitý príbehový potenciál. Keby šli seriózne do vyšetrovania vraždy navážno, urobili by lepšie. Ale že bol Gibson sťatý na mol je samozrejme najvhodnejšie obsadenie. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Morene z Homeland-u to s porsche bohovsky svedci. :) Excentricky Mel ujde takisto. Trapni gang-blbci v privese uz menej. Mala Gabby bola s tymi par hlaskami "tym chutnym" v tomto paskvile. Thrill-seeker nadrzana uca uz menej. Pribeh je vsak prosty az blby. Divak vidi ten zobrazeny zivot hollywoodskej "smotanky" a pomysli si.... riadny bullshit. A ten zaver ma tak idiotsky twist, s vylievanim si srdiecka rodinne zalozeneho nasilnika, ze sa to az neda pocuvat. Neodporucam. 30% Dalsie poucenie..pockat najskor na par hodnoteni, kym vas zvucne mena zlakaju. :D ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokus o vtipnú detektívku v štýle Big Lebowski, v ktorej nejaký chcípak (Hunnam), ktorého každý neustále mláti, vyrieši prípad vraždy. Pritom hlavný podozrivý (Mel Gibson) bol tak ožratý pod obraz, že si nepamätá, či svoju ženu zabil. Vtipné to nie je vôbec. Samotný prípad tiež dvakrát strhujúci nie je. Žiadny z hercov nepredvedie nič extra. Poteší, že Gibson sa tu nemihne, ale má celkom veľkú vedľajšiu úlohu. To skôr kráska Morena Baccarinová tu je len vábnička na plagát. Nenapadá ma, čo by som na tejto nudnej, tuctovej a zbytočnej detektívke pochválil. Snáď len to, že na rozdiel od posledných dvadsiatich Willisoviek, to vyzerá ako kompetentne natočený film. 4/10. ()

Galerie (253)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama