Reklama

Reklama

The Rental

Trailer 1

Obsahy(1)

Dva páry si na predĺžený víkend zarezervujú krásne sídlo na pobreží. Trochu ich prekvapí nepríjemný správca (Toby Huss), ale ten zakrátko zmizne a môže sa začať víkend plný prekvapení. Tie ale vôbec nebudú príjemné a vysnívaná dovolenka sa po malej chvíli zmení na teror. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Morholt 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Pár A a pár B vyrazí na víkendový pobyt do osamělé chalupy u útesu, kde se samec A vyspí se samicí B. Pak je všechny někdo utluče kladivem. A to je všechno. Já bych sice neměl problém s takhle jednoduchým dějem, ale to by se něco muselo začít dít dřív, než v poslední dvacetiminutovce. Do té doby se tu vlastně jen planě žvanilo a celé to působilo jako amatérské vztahové drama. A aby toho nebylo málo, neobtěžoval se mladší Franco ani s osvětlením vrahovy motivace, či s odhalením jeho identity. Velká bída. 15% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dave Franco zkouší poprvé režírovat a na debut to není špatné, ale bohužel se jeho film zařadí do škatulky " Sledovatelné, avšak ničím nevyčnívající". Dva bratři se svými přítelkyněmi si booknou hezkou chatu na víkend, ale místo odpočinku je čekají nervy a boj o život. K dispozici jsou známější herci jako Dan Stevens a Alison Brie a potěší i slušná kamera, ale víc pozitiv nenacházím. Seznamování s postavami trvá až nečekaně dlouho a vrah se objeví někde 20 minut před koncem a to by se ještě dalo odpustit kdyby vraždy stály za to, ale vrah vše řeší plácnutím kladivem přes hlavu a to nevím koho dnes uspokojí. Alespoň je finále celkem napínavé a vrah má fajn masku, ale to mi bohužel nestačí. Škoda, snad se do konce roku dočkáme i něčeho výživnějšího. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost***, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Na režijní debut herce Dave Franca to není vůbec špatný. Film je solidně natočen a jde vidět, že Franco moc dobře ví co chce. Daří se mu budovat napětí a ve finále se to změní v pěkně kvalitní horor. Samotné postavy jsou dobře napsané tak, aby se pořád něco dělo a přitom abychom si neřekli, že jsou to idioti u kterých si přejeme aby umřeli. Jasně někteří diváci budou říkat, že se někdo chová přehnaně, ale není to tak do očí bijící než u jiných filmů. Na 4 hvězdy mi ale bohužel něco chybělo i přesto se jedná o vydařený snímek, který rychle uteče a ve finále vás potěší se svojí atmosférou. Jsem zvědav co předvede Franco se svým dalším filmem co zrežíruje, má talent. 6/10 ()

Eodeon 

všechny recenze uživatele

(lehké spoilery) je kuriózní, jaká hodnotící kritéria se dočítám, že zdejší uživatelé uplatňují, když snímek shazují. příliš málo goru, příliš nudných dialogů, forma zabíjení nedostatečně inventivní a originální, absence šokujících plot twistů a hlavně co ta identita pachatele, jaktože nebyla zřetelně odhalena? to je přeci jasná známka braku. nebo ne? jestli to není spíše známka toho, že diváci jsou příliš uvyklí brakovým slasherům a zlozvyky nabyté jejich sledováním si nesou i tam, kam tak docela nepříluší. čím nemíním zdaleka jen komentáře. on totiž Rental je paradoxně velice sebereflektivní film a tím způsobem, že identita zabijáka je vlastně zřejmá. stačí povážit, kdo je v tomto případě voayerem, který nepozorován pozoruje hrdiny filmu, kdo se otravuje jejich nudnými všedními dialogy a dychtí po vzrušení a konfliktech mezi hrdiny, kdo se sadisticky těší na jejich nevyhnutelné vraždy v závěru, čím brutálnější tím lepší, a hodlá si vychutnat každou kapku krve. no nehraj překvapeného, milý diváku. jsi to ty. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Séria priemerných, sledovateľných, no ľahko zabudnuteľných hororov pokračuje ďalej, a ani tento film neponúkol nič nové ani zaujímavé. Dva páriky, ktoré si prenajmú luxusný dom na pláži, majú medzi sebou tradične jebnuté vzťahy (typu ten chrápe s tou), čo využije maskovaný zabijak, ktorý má všetko pekne naplánované, aby sa s nimi trochu pohral. Lenže vyčíňať vlastne začne až v záverečnej tretine. Dovtedy sa film strašne vlečie. Vraždy taktiež nie sú žiadna sláva, kladivkom po hlave, vybavené. Aspoň že chémia medzi postavami celkom funguje, takže nie sú divákovi úplne ukradnuté. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama